|

Noticies

Filtrar resultats

 • Cementiri Municipal 20 d'octubre de 2017 Horari del Cementiri Municipal per Tots Sants

  Del 22 al 31 d'octubre i 2 de novembre: de 10 a 13 hores i de 15 a 18 hores.
  1 DE NOVEMBRE - DIA DE TOTS SANTS: de 8.30 a 18 hores sense interrupció.

 • Espai de criança 2017 19 d'octubre de 2017 Espai d'acompanyament en la criança 0-3 anys

  Des de l'Ajuntament de Llinars s'obre un espai gratuït d'orientació, guia i assessorament a les famílies, donant els recursos i eines necessàries per a una bona criança, educació i aprenentatge dels seus fills/es.

 • Curs de word bàsic 16 d'octubre de 2017 Curs de word bàsic

  El Servei Local d'ocupació posarà en marxa els propers dies 30 d'octubre, 2, 6 i 13 de novembre, de 9.30 a 13.30 h un curs de word bàsic.

 • tast formatges vi DO Alella 16 d'octubre de 2017 Tast de formatges maridat amb Vi DO Alella

  El passat dissabte, 14 d'octubre, i un cop finalitzada l'obra de teatre "Homes", va tenir lloc al TA un tast de formatges maridat amb vi DO Alella.

 • Passejada Guiada Parc Montnegre Corredor 16 d'octubre de 2017 Passejades guiades del Parc Montnegre i el Corredor

  Dintre del cicle de passejades guiades que cada any organitza la Diputació de Barcelona, el passat 8 d’octubre va tenir lloc una passejada del Parc del Montnegre i el Corredor on es va visitar les darreres excavacions del poblat iber del Turó del Vent i es van descobrir els elements més destacats del Castellvell .

 • AS23 11 d'octubre de 2017 Agenda de Serveis

  L'Agenda de Serveis és una publicació de notícies i temes d'interès sobre Llinars amb reportatges, entrevistes, apunts culturals, llocs d'interès, i receptes de cuina, entre d'altres.

  Última agenda publicada: Agenda de Serveis 23 

 • Kom 11 d'octubre de 2017 La Kom Trail del Corredor Montnegre dobla la seva participació respecte a l'any passat

  Al voltant de 400 persones es van donar cita el passat diumenge, 8 d’octubre, per participar en la Kom Trail del Corredor Montnegre organitzada pel Centre Excursionista de Llinars.

 • Recerca feina smartphones 10 d'octubre de 2017 Taller: Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina

  El Servei Local d'ocupació posarà en marxa els propers dies 19 i 20 d'octubre, de 9.30 a 12.30 h un taller per conèixer com, gràcies als dispositius mòbils, es pot millorar els resultats dels processos de recerca de feina, tot arribant a les oportunitats abans que d’altres candidats, fer-ne el millor seguiment utilitzant les aplicacions mòbils per cercar la informació que es necessita, presentant candidatures i mostrant els perfils de formes diferents.

 • Taller Amor de debò, amor del bo 10 d'octubre de 2017 Taller "Amor de debò, amor del bo"

  El Punt Dona de l’Ajuntament de Llinars ha organitzat un taller gratuït per millorar les relacions amoroses, que tindrà lloc tots els dimarts del mes de novembre de 19 a 21 h.

 • OMIC 4 d'octubre de 2017 Cita prèvia per Assessorament jurídic d'Hipoteques

  El Servei Municipal de Consum de Llinars disposa d’un servei d’assessorament sobre la vostra hipoteca per informar-vos sobre si teniu clàusula sòl o clàusula d’imposició de despeses en el vostre préstec hipotecari, obtenir informació detallada sobre el procediment que cal seguir i els models de reclamació, i/o assessorar-vos sobre l’oferta que us faci la vostra entitat.

 • Sopar dels botiguers 2017 25 de setembre de 2017 Sopar dels botiguers

  Amb l’objectiu de cohesionar el teixit comercial, dissabte, 23 de setembre, es va celebrar a Can Lletres el sopar dels botiguers.

 • Acte esportistes 2017 25 de setembre de 2017 Acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars 2017

  El passat divendres, 22 de setembre, la Pista annexa de Llinars va acollir una nova edició de l'acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars.

 • Curs hort ecològic tardor 2017 18 de setembre de 2017 Curs d'Hort ecològic

  Mòdul de tardor 2017

 • Antic cinema 15 de setembre de 2017 L'Inventari de la Col·lecció de cartells de Cinema Llinars a Internet

  Ja es pot consultar per Internet l’inventari de la col·lecció de cartells del Cinema Llinars . La documentació que forma part d’aquesta col·lecció es trobava a l’antiga sala de projecció del cinema i el personal de l’Arxiu Municipal la va recuperar durant la neteja que es va realitzar durant l’estiu de l’any 2015. Aquesta actuació està dins del Programa de Manteniment de la Xarxa d'Arxius Municipals (XAM) de l'Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona de la qual l’Ajuntament de Llinars en forma part des de l’any 2004.

 • Carrers tallats correfoc FM17 5 de setembre de 2017 Mesures a tenir en compte per motiu del Gran Correfoc Fi de Festa

  Us adjuntem el ban municipal amb la informació sobre les mesures que caldrà prendre a fi d’evitar cremades i desperfectes en béns, objectes i peces de vestir, durant el Gran Correfoc Fi de Festa organitzat pels diables La Piula. De la mateixa manera s'informa sobre quins seran els carrers del recorregut del correfoc, en els quals no s'hi podrà estacionar.

 • Prohibit estacionar FM17 4 de setembre de 2017 Afectacions al trànsit i als estacionaments per actes de Festa Major

  Us adjuntem els bans municipals d'informació de les afectacions al trànsit i als estacionaments que hi hauran en motiu dels actes de Festa Major.

 • Acte 28 de juliol de 2017 Reconeixement als millors esportistes locals 2016-17

  El dia 22 de setembre d’enguany, a les 19 h, al Teatre Auditori de Llinars, tindrà lloc una nova edició de l’acte de reconeixement al mèrit esportiu local, temporada 2016-2017.

 • 26 de juliol de 2017 El Baix Montseny participa activament en el procés de renovació educativa Escola Nova 21

  El programa Escola Nova 21, amb una durada de 3 anys, té com objectiu principal sumar esforços de totes les escoles, institucions i persones que generi una mobilització sense marxa enrere per a l’actualització del conjunt del sistema educatiu català. Per aconseguir-ho, pretén en primer lloc, generar presa de consciència sobre la necessitat de canvi educatiu i, en segon lloc, sistematitzar i crear coneixement i procediments que facin possible el canvi en el si de les xarxes locals d’Escola Nova 21.

 • Escut Ball de Bastons de Llinars 14 de juliol de 2017 Llinars del Vallès recupera una tradició centenària

  Després de més d'un segle el ball de bastons torna a Llinars.

 • Contenidors 14 de juliol de 2017 Llinars del Vallès dóna més de nou tones de roba usada a Humana per dotar-les d'una finalitat social

  • La reutilització i reciclatge de la roba recollida evita l’emissió de 29 tones de CO2, en no ser enviades a un abocador per a incineració.

  • La Fundació, que celebra el 30è aniversari, va ser pionera en la recollida selectiva de roba usada.

 • Aplec 10 de juliol de 2017 Festa de Sant Cristòfol a Can Bordoi

  Diumenge 9 de juliol, va tenir lloc el tradicional Aplec de Sant Cristòfol a Can Bordoi.
  Enguany és el primer any que se celebra sense els impulsors de l’Aplec, els senyors Vilaseca. L’any passat es va plantejar la continuïtat de l’aplec en ja no estar presents els principals organitzadors, però donada la voluntat de continuar aquesta tradició, l’aplec s’ha tornat a celebrar.

 • Servei de primera acollida 4 de juliol de 2017 Servei de Primera Acollida a Llinars

  Amb l’objectiu de seguir treballant per construir un municipi acollidor, des del mes de maig, Llinars del Vallès, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, disposa del Servei de Primera Acollida, el qual està finançat per la Generalitat de Catalunya i amb cofinançament del Fons Social Europeu.

 • Open Night 3 de juliol de 2017 Els carrers de Llinars s'omplen de gent durant l'Open Night

  Llinars va celebrar aquest passat cap de setmana, 30 de juny i 1 de juliol de 2017, la quarta edició de l’Open Night, un acte organitzat per la UBIC i l’Ajuntament, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure.

 • 10 aniversari Petits Estels 3 de juliol de 2017 L'Escola Bressol Petits Estels celebra el seu 10è aniversari

  Divendres, 30 de juny, va tenir lloc la celebració del 10è aniversari de l’escola bressol Petits Estels, una escola que al llarg d’aquests deu anys s’ha anat consolidant i ampliant en espais i nombre d’alumnes.

 • 30 de juny de 2017 Afectacions al trànsit per l'Open Night

  Carrers tancats al trànsit durant la celebració de l'Open Night, el 30 de juny i l'1 de juliol de 2017.

Last update 20.10.2017 | 14:19

RSS Noticies

  També pot mantenir-se al corrent del que passa a través dels nostres canals RSS
 • Noticies