MÚSICA "Quartet Melt"

Diumenge, 11 de juny de 2017 a les 19.00 h

El QUARTET MELT és un grup vocal jove creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya (Ariadna Olivé, Magalí Sare, Eloi Fort i Oriol Quintana). Amb molta il·lusió emprenen un projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tota la gent que els escolta.

Guanyadors, amb el suport majoritari del públic, de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day de TV3 van sorpendre per la seva gran qualitat vocal i posada en escena. Maletes (RGB Suports, 2016) és el seu primer disc d’estudi gravat als estudis Vertigo sota la producció de Joan-Pau Chávez. Un treball que vol ser un reflex de la seva capacitat a l’hora d’interpretar diferents estils musicals vestint-los i donant-los un color i una dimensió pròpia.

El repertori del QUARTET MÈLT és molt ampli i variat.

L’espectacle es basa en aquells temes més especials interpretats en el programa de televisió sense deixar de banda aquelles obres de música antiga que ja des dels seus inicis, el grup, hi ha apostat d’una forma didàctica i sempre adequant-la al públic per al qui actuen. Aquesta diversitat d’estils tan contrastats i rics es mostraran en cançons molt típiques arranjades d’una manera diferent de com estem acostumats a sentir-les i a dalt de l’escenari hi trobarem la combinació perfecta de virtuosisme i complicitat amb l’espectador.

Quin cost té:

Preu anticipat: 15 €. Els preus a taquilla són un 10% més cars.

Teatre Auditori

Ronda Sant Antoni, 19 - 08450 Llinars del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938411695
Lloc web: www.teatreauditorillinars.cat/ca/teatre-auditori/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 07.06.2017 | 12:02