3a edició del sorteig "Anar a la deixalleria té premi"

Divendres, 13 de maig de 2016 a les 13:23

Per tercer any consecutiu el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental organitza el sorteig per als usuaris de les deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 14 al 29 de maig totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

En aquesta edició el primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2016. El segon i tercer premi és un sopar per a dues persones al Restaurant El Gato Verde.

Dinàmica del sorteig:
El dia 14 de maig de 2016 s’iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 29 de maig. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases.

El dia 31 de maig de 2016, a les 14 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.

Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De totes les urnes se n’extrauran tres butlletes de les quals en resultaran els guanyadors.

Darrera actualització: 13.05.2016 | 13:39