Diada d'Entitats 2016 i 5è aniversari de la Colla Gegantera La Patufa

Diumenge, 15 de maig de 2016 a les 19:00

El bon temps i un ambient festiu han acompanyat a la Diada d'Entitats celebrada diumenge, 15 de maig, a la plaça dels Països Catalans.

27 entitats del municipi s'han donat cita en aquesta trobada anual a través de la qual mostren a la gent les activitats que realitzen i es donen a conèixer una mica més. Aquesta també és una ocasió ideal perquè les entitats interactuïn entre elles i en puguin sorgir iniciatives conjuntes. 

Una de les entitats participants, la Colla Gegantera La Patufa, ha aprofitat l'ocasió per celebrar el seu cinquè aniversari amb una trobada gegantera i fent la presentació d'una nova figura creada per l'Arnau Guardi, l'Isard, una rèplica de l'escultura ubicada a la plaça de Santa Maria realitzada per l'escultor Frederic Marés. La presentació de l'Isard ha anat acompanyada d'un ball, la música del qual ha estat composada pel llinassenc Mateu Aregay.

Durant la jornada també han tingut lloc diverses activitats i actuacions per part d'algunes entitats: exhibició de balls de saló, actuació infantil de l'Esbart Dansaire, xocolatada, rocòdrom, escacs, animació infantil, inflables, exhibició de gossos de rescat, etc. 

I per altra banda s'ha fet entrega dels premis del concurs de fotografia de Sant Jordi, sent guanyadora la fotografia "L'olor de la Diada", d'Àngels de Rocafiguera. Com a segon premi ha estat premiada la fotografia "Sant Jordi mata al Drac i salva les dues princeses" de Jordi Fuertes i com a tercer premi "Moments de lectura" de Núria Gómez. Aquestes i la resta de fotos presentades al concurs estaran exposades a Can Lletres fins al 27 de maig.  

Darrera actualització: 17.05.2016 | 13:34