Els alumnes de l'Institut Giola premiats al Robotseny 2016

Dimarts, 14 de juny de 2016 a les 12:09

L’Institut Giola va ser premiat en les categories del robot més fiable, competició de major puntuació i lluita de Sumo del torneig de Robotseny, una jornada de difusió de la ciència i la tecnologia, que per segon any consecutiu es va celebrar a Sant Celoni el passat dissabte, 11 de juny. Enguany hi han participat més de 300 alumnes provinents de 19 escoles de 9 municipis de la comarca.

Els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Giola que van participar durant el matí al Robotseny Kids, formaven tres equips: Robotgiol 1, Robotgiol 2 i Mobilitat, que van participar programant robots i van defensar un projecte de millora de la mobilitat a Llinars. L’equip Robotgiol 1 va aconseguir dos dels tres premis possibles del concurs de robòtica: millor puntuació i robot més fiable.

Aquesta edició també ha presentat una altra novetat, el Robotseny High, per alumnes de segon cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, celebrat el mateix dissabte a la tarda, on els alumnes desenvolupaven els robots en tres modalitats: rastrejadors, sumo i ballarins. En aquest cas, els alumnes de 4t de l’Institut Giola que hi van participar, formaven dos equips. L’equip 1 va ser guanyador de la lluita de Sumo, quan el seu robot SumoMcFede va aconseguir treure del tatami al robot Golliat.  

ROBOTSENY KIDS (equips)
Robotgiol 1: Dani López, Carla Martín, Guille Díaz, Mireia Sánchez i Sergio Blanco.
Robotgiol 2: Oriol Amadó, Carla Ruiz, Carla Resalt i Pol Antón.
Mobilitat: Andrea Creix, Adrià Estevam, Pol Àvila, Nora Vankova i Natàlia Moreno. 

ROBOTSENY HIGH (equips)
Equip 1: Adrià Romero, Àlex Fernández, Aleix Ramírez, David Pérez i Eric Muñoz.
Equip 2: Lluís Guimerans, Noah Casanovas, Oriol Escalona, Manel Toledo i Edu Palacios.

Professorat: Ana, Montse, Carme, Pere, Amparo i Fede. 

 

Darrera actualització: 29.09.2016 | 09:05