La segona edició del "Posa't en joc a Can Lletres" de Llinars ja té guanyadora

Dimecres, 22 de juny de 2016 a les 10:05

El passat 20 de juny es va fer el sorteig del lot cultural del concurs "Posa't en joc", un joc lingüístic setmanal basat en preguntes relacionades amb la llengua, amb Llinars i amb la temàtica dels cursos que es fan al Centre de Formació Permanent Can Lletres. L'organitza el Consorci de Normalització Lingüística del Vallès Oriental i pot participar tothom, sigui o no alumne de Can Lletres.

93 persones participants, gairebé 500 butlletes, 12 finalistes i 1 guanyadora són les xifres de la segona edició del "Posa't en joc a Can Lletres" a Llinars del Vallès.

La guanyadora va ser la Daniela Moral, de 7 anys i veïna de Llinars, que va rebre el premi de la màs de la Joana Lorente, regidora d'Ensenyament i Acció Social de l'Ajuntament de Llinars.

En aquesta segona edició del joc, hem pogut saber què vol dir parlar pels descosits, què porta al cistell la geganta Sibil·la de Corbera, quin és l'animal que té un sac de tinta i no es taca, què és el txikung, quina és la planta que dóna als borregos la seva aroma característica, etc.

 

Darrera actualització: 29.09.2016 | 09:05