El Till-Tall commemora a Shakespeare representant Treballs d'amor perduts

Dilluns, 18 de juliol de 2016 a les 13:34

Els joves actors i actrius del Till-Tall van representar el passat 16 i 17 de juliol al TA Treballs d’amor perduts, l’obra teatral de Shakespeare, en commemoració dels 400 anys de la seva mort.

El Till-Tall ha fet la seva pròpia adaptació de l’obra del dramaturg anglès, i ha situat l'estètica i l'ambientació musical en els anys 70, dotant la representació d’una vitalitat i energia que li esqueia molt bé.

Els actors i actrius d'aquesta obra han estat els joves del Till-Tall que tenen entre 14 i 25 anys, tot i que a l'elenc també hi havia algun intèrpret de la colla dels adults.

Dissabte 16, hi va haver menys públic, però el diumenge 17, el teatre era gairebé ple. El assistents i els actors i actrius s'ho van passar molt bé, especialment amb el final espectacular i "marxós" que té l'obra.

Treballs d’amor perduts és joc d’amor i seducció, és burla i diversió, i també propòsits i juraments incomplerts. Considerada una de les obres primerenques de William Shakespeare és el punt de partida d’algunes de les seves grans comèdies com Molt soroll per no res o Somni d’una nit d’estiu. Si l’assistent coneixia aquestes dues obres, al llarg de la representació es descobrien girs, situacions i petits detalls que feien pensar en moments i personatges d’aquestes dues comèdies tan conegudes, curiosament els dos Shakespeare que el Till-Tall va muntar el 1991 i el 2010, respectivament.

Treballs d’amor perduts es tornarà a representar al TA els dies 12 i 13 del proper mes de novembre.

Darrera actualització: 29.09.2016 | 09:05

Imatges