Fira del món geganter 2016

Divendres, 2 de setembre de 2016 a les 11:00

Fes-te voluntari! Vine a participar de l’esdeveniment més gran de gegants que s’ha fet mai a Llinars, de l’esdeveniment geganter més gran de Catalunya el 2016. Inscriu-te i acompanya una de les colles que s’inscriuran a la fira. Més informació a webs.gegants.cat/lapatufallinars

___________________________________________________________________________________________

 

El cap de setmana del 17 i 18 de setembre, Llinars acollirà la Fira del Món Geganter, un dels actes més grans als que una població o ciutat pot aspirar a nivell geganter. Durant tot el cap de setmana el poble s’omplirà amb unes 3000 persones vingudes d’arreu del territori agrupades en unes 80 colles geganteres i expositors.

La Colla Gegantera La Patufa va presentar la seva candiadtura el 2014 a l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya (ACGC) i durant la celebració de la Fira del món geganter a Puigcerdà l'any passat, Llinars va ser proclamada Fira del Món Geganter 2016!

La creació de la fira sorgeix l’any 2007, quan l’ACGC va proposar la creació d’una fira itinerant relacionada directament amb el món dels gegants, per tal de poder acostar a les colles l’activitat dels diversos sectors implicats en el fet geganter i de crear un espai de trobada per a geganters, músics, coordinadores, constructors, lutiers i empreses relacionades amb aquest món.

 

Darrera actualització: 29.09.2016 | 09:04