|
Noticies

Llinars és Vila Florida

Dimecres, 5 d'octubre de 2016 a les 12:35

Iniciatives dels projecte de Viles Florides realitzades a Llinars el 2018

Mes d'abril de 2018: Alumnes de 3r i 4t de primària de les escoles de Llinars van realitzar una plantada de flors, amb l’ajuda de jardiners especialitzats, a un espai ubicat a l’avinguda Granollers. L’activitat va ser molt ben rebuda per tot l’alumnat que hi va participar, ja que cadascú va tenir l’oportunitat de plantar una flor de forma individual, sent alhora una gran oportunitat de conscienciar, implicar i ensenyar als infants a tenir cura de la terra a través de la participació activa.

Mes de maig de 2018:  nens i nenes de tots els centres educatius del municipi van rebre amb gran entusiasme una planta amb margarides per tal de cuidar-la i veure-la créixer, i alhora fer arribar a totes les famílies el valor i reconeixement d’aquesta iniciativa.

___________________________________________________________________________________________________________________

Viles Florides lliura els reconeixements Flors d'Honor 2017

El president de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), Sito Vilarrubla, i l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, van presidir la gala de lliurament dels reconeixements del moviment Viles Florides, les Flors d'Honor 2017, el passat 22 de setembre al parc de les Pruneres de Mollet del Vallès.

 

El municipi de Llinars del Vallès ha estat guardonat amb tres flors d’honor en aquest darrer certamen, mantenint d'aquesta manera el mateix nombre de flors obtingut en 2016.

 

Llistat dels guardonats en 2017

_____________________________________________________________________________________________

 

II Fòrum de Viles Florides
Abril de 2017

Llinars del Vallès ha estat convidat com a ponent al II Fòrum de Viles Florides com a cas d’èxit en la selecció d’espècies en l’enjardinament urbà.

______________________________________________________________________________________________

Mes de maig de 2017 : L'Ajuntament de Llinars ha enviat a totes les cases llavors d'alfàbrega per fer difusió del Certamen de Viles Florides i animar tothom a participar  https://twitter.com/ajllinarsvalles

Mes d'abril de 2017 :
- Flors decorant l'Àrea Central per la Diada de Sant Jordi https://twitter.com/ajllinarsvalles

- Llinars del Vallès ha estat convidat al II Fòrum de Viles Florides com a cas d'èxit en la selecció d'espècies en l'enjardinament urbà  https://twitter.com/ajllinarsvalles

Mes de març de 2017 : Llinars s'omple del color rosa i blanc dels ametllers http://twitter.com/ajllinarsvalles

Mes de gener de 2017 : Decoració floral del balcó de l'Ajuntament https://twitter.com/ajllinarsvalles

______________________________________________________________________________________________

Viles Florides lliura els reconeixements Flors d'Honor 2016

El passat 16 de setembre es va celebrar a Olot l’acte de lliurament dels reconeixements del moviment Viles Florides: Les Flors d’Honor 2016. 

Enguany el municipi de Llinars del Vallès ha estat guardonat amb tres flors d’honor, aquest guardó té en compte valors com la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns, l'estat i conservació del mobiliari urbà, la presència de parcs infantils, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.
Llistat dels municipis guardonats (+ info)

 

mostra:

Last update 24.05.2018 | 13:18