5è Aniversari de Can Lletres

Dilluns, 27 de març de 2017 a les 12:00

Can Lletres va néixer el 2012 amb el desig d’esdevenir un centre obert i referent de la formació permanent dins el municipi de Llinars del Vallès.

Un dels seus objectius és aconseguir que tota la població de Llinars del Vallès tingui al seu abast una àmplia oferta de Formació Permanent per tal que pugui adaptar-se als constants canvis de la nova realitat social; així com ser observatori d’estudi permanent de les necessitats formatives de la població adulta del municipi.

Un altre objectiu fonamental és el de donar suport als nens i nenes en edat escolar tant a primària com a secundària, oferint activitats educatives per complementar la seva formació durant el curs escolar; i oferir espais d’estudi i trobada, des de la vessant pedagògica, als joves del municipi, en moments puntuals al llarg del curs escolar o ens els seus estudis post-obligatoris.

El passat 18 de març va tenir lloc el 5è aniversari, dedicat als cinc sentits, partícips innegables de l'aprenentatge, que connectats entre ells permeten la difusió d'una visió àmplia de l'educació permanent.

Durant la celebració van tenir lloc diverses activitats per a totes les edats, tot recordant que l'educació i l'aprenentatge no tenen cap límit d'edat.

Darrera actualització: 21.04.2017 | 13:15

Imatges