Diada d'Entitats 2017

Dilluns, 15 de maig de 2017 a les 12:14

El passat dissabte, 13 de maig, es va celebrar una nova edició de la Diada d’Entitats amb una novetat significativa, un canvi d’horari, ja que enguany s’ha celebrat en dissabte, i per la tarda. El bon temps i un ambient festiu van acompanyar aquest Diada que va comptar amb una gran afluència de gent durant tota la tarda.

Com ja és un costum de tots els anys, la plaça dels Països Catalans va ser l’escenari escollit per a la celebració de la Diada que va comptar amb les típiques paradetes de les entitats, la Trobada Gegantera organitzada per la colla La Patufa i una nova enganxada de fotografies de l’escultura “Llinars d’ahir i Llinars d’avui” entre d’altres activitats i actuacions: exhibició de balls de saló, actuació infantil de l'Esbart Dansaire, xocolatada, rocòdrom, l’obert d’escacs, animació infantil, inflables, exhibició de gossos de rescat, etc. I diumenge al matí la I Trobada de cotxes clàssics organitzada per l'entitat Moto clàssic Llinars.

La Diada d’Entitats també és una ocasió ideal perquè les entitats interactuïn entre elles i en puguin sorgir iniciatives conjuntes.

Darrera actualització: 16.05.2017 | 11:51