Premis als establiments guanyadors de la 6a setmana del "Pintxo"

Dijous, 18 de maig de 2017 a les 14:10

Desig amagat, un semifred de xocolata blanca amb cor de maduixa i enreixat de xocolata negra, ha estat el “pintxo”, creat per l’establiment La Xocolateria, que enguany ha resultat guardonat amb el “pintxo” d’or de la VI Setmana del “Pintxo” de Llinars, duta a terme del 28 d’abril al 7 de maig de 2017.

El “pintxo” de plata ha recaigut en el bar restaurant Córdoba pel seu pintxo Rabo de toro a la cordobesa. I l’establiment El Timbal s’ha fet amb el “pintxo” de bronze pel Viatge de botifarra negra: del dolç al salat.

Aquest ha estat el sisè any consecutiu de la celebració de la setmana del “pintxo”, un acte organitzat per l’Ajuntament de Llinars amb la col·laboració de la UBIC i la Diputació de Barcelona, i patrocinat per Viatges Serengueti i Turisme Rural Can Canal Llinars.

Els 9 establiments que hi han participat han estat: La Recova, Frankfurt La Riera, Mandala, Ginesta, El Timbal, Restaurant Bar Córdoba, La Xocolateria, La Fresca i Big Tony’s. La baixa d’Aromes de Celler, Mapintxo i Café de Lluna, ha estat molt ben suplerta per Mandala i La Xocolateria.

La Setmana del “Pintxo” s’ha convertit en un acte que llinassencs i llinassenques esperen i gaudeixen cada any des de la seva primera edició el 2012, i que ja forma part de la tradició gastronòmica de Llinars.

Darrera actualització: 18.05.2017 | 17:57

Imatges