El Teatre Auditori consolida les seves línies d'actuació

Dimecres, 14 de juny de 2017 a les 13:39

L’any 2016 ha sigut el segon any de vida del TA, i el primer any sencer de gestió, de temporades teatrals, 3 per any, i d’ús de les entitats.

L’Exhibició d’espectacles, ser l’espai de les entitats culturals del municipi, oferir una aula de teatre de qualitat per infants i adults, potenciar el lloguer de sales i establir relacions amb les administracions, són les seves cinc línies d’actuació. I potenciar-les ha donat com a resultat un TA que ha crescut en espectadors, en espectacles, en entitats que hi fan ús, en lloguers de sales, en alumnes a l’aula de teatre, en usos, en visites, en residències artístiques i projectes culturals.

El TA durant el 2016 ha gaudit d’un 79 % d’ocupació, superant així la mitjana dels teatres similars que es situa en un 60 %. D’aquest 79 %, un 85 % és amb entrada de pagament. El preu mig de l’entrada es situa en els 11 €, un preu inferior a la mitjana dels teatres similars, que ronda els 14 € aproximadament.

El públic del TA durant el 2016 està repartit en aquests gèneres:
Teatre: 55%
Música: 27.5%
Dansa: 10%
Altres: 7,5%

Les dades en comparativa i de manera objectiva ens fan veure que el TA té una bona programació estable i una boníssima resposta del públic.

2016 també ha estat l’any de la inauguració oficial del TA, un acte celebrat el 13 de novembre, que va comptar amb l’assistència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa i de l’arquitecte de l’obra, Álvaro Siza.

Darrera actualització: 14.06.2017 | 14:01