El Grup CataLands Solidari va celebrar un cap de setmana solidari de l'automòbil a Llinars

Dijous, 15 de juny de 2017 a les 13:36

Tota la recaptació obtinguda va destinada a l'Institut Català d'Oncologia

____________________________________________________________________________________________________

El passat cap de setmana, 10 i 11 de juny, es van celebrar a Llinars unes jornades solidàries per recaptar diners per a l'Institut Català d'Oncologia. 

L'acte, que va ser organitzat pel Grup Land Rover de Catalunya CataLands Solidaris, el Club Land Rover España i l'Ajuntament de Llinars, constava de diverses activitats: circuit 4x4, exposició de vehicles clàssics, zona d'expositors, subhasta de material, zona de bar, venda de productes de merchandising, zona d'esbarjo per a nens, passejada amb tot terreny pel circuit 4x4, actuacions en directe, etc. 

Tot i que encara no s'ha tancat definitivament l'esdeveniment pel que fa a la part ecnòmica, David Esteve, membre de CataLands Solidaris, ens ha informat que els primers càlculs parlen d'uns 8.000 € que aniran a parar íntegrament a la Fundació de l'Institut Català d'Oncologia. Esteve també ha destacat que el millor de tot plegat ha estat sens dubte la solidaritat per part de les empreses col·laboradores i el compromís mostrat pels integrants dels CataLands Solidaris.



 

Darrera actualització: 16.06.2017 | 09:44