Sessió informativa sobre reempresa, compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya

Dimecres, 28 de juny de 2017 a les 13:49

El proper 5 de juliol de 15 h a 16.30 h tindrà lloc la sessió informativa de Reempresa a Mas Bagà (Avinguda Mas Bagà, 24 Llinars del Vallès), una jornada adreçada a persones que volen cedir i comprar una empresa, tant cedents com reemprenedors, és a dir, per una banda a empreses i comerços locals que per diferents motius a mig o llarg termini tinguin previst el relleu de la seva empresa a una tercera persona, o per altra banda a persones emprenedores que vulguin adquirir una empresa en funcionament i evitar la fase de creació.

Què és la Reempresa?
Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya.
És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.
És evident que una empresa en funcionament té moltes més possibilitats i capacitats de generació de recursos que una nova empresa que comença de zero, i evita la conflictivitat i judicialització dels processos empresarials de tancament.

A qui li pot interessar?
• Empreses i comerços interessats en donar continuïtat al seu negoci, així com recuperar la inversió i els esforços.
• Persones emprenedores i/o desocupades disposades a adquirir un negoci consolidat.

Si esteu interessats heu de confirmar la vostra assistència trucant al 93 841 38 42 o bé enviar un correu electrònic a mbordas@llinarsdelvalles.cat

Darrera actualització: 14.07.2017 | 13:58