XXI Fira dels Torrons

Divendres, 24 de novembre de 2017 a les 13:05

Aquest any a Llinars, el Nadal més bonic i llaminer que mai!

El proper cap de setmana, 2 i 3 de desembre, tindrà lloc la XXI Fira dels Torrons, una edició que presenta algunes novetats, com la fusió de música i espectacles amb gastronomia. El Tast “a la carpa” ens oferirà el 1r concurs de cuina per a joves cuiners coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental. Per altra banda es podrà gaudir de sessions de show cooking, maridatges, etc. I a la plaça dels Països Catalans, trobarem les parades de sempre i un nou market “a la carpa”.

En aquest primer concurs participaran alumnes de cursos PFI de Cuina i Serveis a la Restauració de la comarca. El dissabte 2 de desembre a les 11 h tindrà lloc la primera classificatòria i a les 12.30 h la segona. D’aquestes sortiran els dos equips que diumenge 3 de desembre a les 11.30 h competiran per ser els guanyadors d’aquest concurs.

La gastronomia serà, per tant, la gran protagonista d’aquesta XXI edició de la fira, la premissa de la qual és: “LA CUINA AMB PRODUCTES DE TEMPORADA I PROXIMITAT: primers plats”. A més, i seguint la tònica de la Fira, seran plats pensats per a les festes de Nadal.

Consulta el programa de la fira (+ info)

Darrera actualització: 21.12.2017 | 14:33