Llinars acull el primer cap de setmana de desembre la XXI edició de la Fira dels Torrons i el I Tast a 'La Carpa'

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 15:27

La Carpa ha estat l’escenari d’un nou format de la Fira dels Torrons on la gastronomia ha estat la gran protagonista d’enguany. El I Tast a “La Carpa” va acollir, entre d’altres propostes, un concurs de cuina coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, en el que hi van participar 24 alumnes dels cursos d’FPI de cuina i serveis de la restauració de Granollers i Lliçà d’Amunt. En aquesta ocasió els granollerins es van endur el primer premi.

Seguint amb la proposta gastronòmica, el Tast “a la carpa” va oferir, a part del concurs de cuina, sessions de show cooking, maridatges, etc, combinat amb els espectacles i activitats diverses per a totes les edats. Per altra banda els visitants van poder gaudir de tastos dolços i salats que van oferir diferents restaurants i pastisseries. A la plaça dels Països Catalans es van ubicar les parades d’artesans alimentaris i a dintre de la carpa les parades d’articles variats.

Malgrat el fred intens del cap de setmana la fira ha tingut molt bona acollida i la proposta gastronòmica ha estat un èxit. Aquesta edició de la fira també ha comptat amb el racó de Nadal i l’Arbre dels desitjos, i amb el tren de la fira que feia un recorregut per diverses places del municipi.

 

Darrera actualització: 05.12.2017 | 13:37