Assessorament jurídic d'Hipoteques

Dijous, 11 de gener de 2018 a les 13:59

El Servei Municipal de Consum de Llinars disposa d’un servei d’assessorament sobre la vostra hipoteca per informar-vos sobre si teniu clàusula sòl o clàusula d’imposició de despeses en el vostre préstec hipotecari, obtenir informació detallada sobre el procediment que cal seguir i els models de reclamació, i/o assessorar-vos sobre l’oferta que us faci la vostra entitat.

Per aquest motiu, si esteu empadronats a Llinar, i esteu interessats en aquest servei us podeu adreçar al Servei Municipal de Consum sol·licitant cita prèvia al telèfon 93 841 38 42.

Aquest servei s’ha posat en marxa arran del Reial decret llei 1/2017, de 20 de gener, de mesures urgents de protecció dels consumidors en matèria de clàusules abusives (BOE núm. 18, de 21-01-2017), en el qual s’estableix un procediment de reclamació extrajudicial, gratuït i voluntari, perquè les persones consumidores puguin reclamar els imports pagats indegudament per l’aplicació de clàusules abusives en la seva hipoteca, amb retroactivitat total des de la seva constitució. Per tal de donar resposta a les consultes generades per part de les persones consumidores, des de l’àrea de Promoció Econòmica i Consum i dins el conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona i diferents Col·legis d’Advocats de la Província de Barcelona, el servei d’assessorament personalitzat s’ha posat en marxa durant els mesos de gener a març de 2018.

Darrera actualització: 11.01.2018 | 14:05