Projecte FUTBOLNET

Dilluns, 29 de gener de 2018 a les 13:09

Aquest mes de gener, el departament d’esports de l’Ajuntament ha iniciat un projecte conjuntament amb la Diputació de Barcelona i la Fundació FCBarcelona anomenat FutbolNet, el qual engloba tota mena d’esports col·lectius.
La filosofia d’aquest projecte es basa en promoure el treball en valors a través de l’esport en joves de 12 a 16 anys de Llinars, per facilitar la seva inclusió a la societat i el seu desenvolupament personal.

Valors com l’esforç, el respecte, el treball en equip, la humilitat i l’ambició es treballen per tal de fomentar el desenvolupament individual i col·lectiu.

Per posar en pràctica l’esport s’utilitza una metodologia basada en tres temps. El primer temps els dos equips acorden les normes amb les que volen jugar, relacionant-les amb els valors i identificant-ne els comportaments vinculants.

El segon temps es tracta de jugar i posar en pràctica les normes acordades.

I per últim, el tercer temps és una reflexió per part dels dos equips sobre com ha anat el partit.

Llinars duu a terme aquest projecte els dilluns i els dimecres de 17 a 19 h al pati de l’Institut Giola. Tot i que el nom faci referència al futbol aquest projecte engloba tot tipus d’esports col·lectius i obre les portes a tots els joves de 12 a 16 anys, amb qualsevol tipus de capacitat física i amb qualsevol nivell, per a que puguin gaudir de la pràctica d’esport col·lectiu i créixer amb responsabilitat, autonomia i llibertat.

Si esteu interessats contacteu amb la coordinadora de FutbolNet a Llinars trucant o enviant un whatsapp al 627508304, o enviant un correu a esports@llinarsdelvalles.cat

Darrera actualització: 29.01.2018 | 16:24