Les "L" de Llinars viatgen pels centres educatius del poble

Dilluns, 5 de març de 2018 a les 11:29

El passat mes de febrer les "L" de Llinars es van desplaçar des de l‘Institut Giola fins a l‘escola Ginebró, on romadran fins a mitjans d'aquest mes de març aproximadament. Pel seu caràcter interdisciplinar, les "L" de Llinars representen una escultura viva on es poden treballar molts aspectes educatius adaptats a diferents metodologies, tant a nivell d'infantil com de primària i de secundària.  

L'escultura de les "L" de Llinars és el resultat d'un projecte artísitc engegat pel pintor Jesús Costa, i alhora un recull documental històric del poble. Consta de dos blocs en forma de L, un d'ells conté fotos, reculls de premsa i postals del passat: Llinars d'ahir, i l'altre del present: Llinars d'avui.

D'ençà de la seva presentació durant l'Open Night del passat juliol, les "L" han estat exposades a l'Esportiu, i durant aquest curs escolar s'ha establert un calendari per a que puguin exposar-se en els diferents centres educatius del poble. El primer ha estat l'Institut Giola i en aquest moments es troben a l'escola Ginebró.

 

Darrera actualització: 05.03.2018 | 12:16

Imatges