8 de març - Dia Internacional de la Dona

Divendres, 9 de març de 2018 a les 13:16

El passat 8 de març, dones i homes de Llinars van sortir al carrer per lluitar pels drets de les dones i reivindicar el paper de la dona en la nostra societat.

A les 11 h van tenir lloc uns parlaments en els quals es va posar de manifest la desigualtat, la precarietat laboral i la violència que pateixen les dones en la societat, així com per reivindicar que:

“Avui les dones sortim al carrer per lluitar pels nostres drets. Som lluitadores que no fem mal. Som lluitadores per queixar-nos de que no ens valorin per ser dones. El dia d'avui hem fet un pas molt molt important per al reconeixement dels nostres drets.”

A continuació es va fer una passejada reivindicativa pels carrers del poble.

I per la tarda va tenir lloc l’acte principal a la Biblioteca durant el qual l’Associació Dones de Llinars va fer la lectura del manifest i un parlament sobre la situació de la dona en l’actualitat. Tot seguit la Susagna Navó de “Gates i gatunes” va explicar dos contes de Sal i Sucre.

Finalment es va homenatjar a la Glòria Ortega per ser una dona emprenedora, lluitadora, valenta i generosa. La seva parella Alejandro Màrquez li va dedicar una cançó amb el seu grup ‘Tirando Sillas’.


Darrera actualització: 09.03.2018 | 13:50