Noticies

 • Castell Nou de Llinars 26 de setembre de 2018 L'Ajuntament inicia els tràmits per l'adquisició del Castell Nou de Llinars

  El passat dilluns 24 de setembre, el ple ordinari de l'Ajuntament va aprovar iniciar els tràmits administratius per efectuar la compra del Castell Nou de Llinars del Vallès.

   

 • L'Associació Dones de Llinars celebra 10 anys 25 de setembre de 2018 L'Associació Dones de Llinars celebra 10 anys

  Dissabte passat, 23 de setembre, va tenir lloc a Can Lletres la presentació del llibre ’10 anys de l’Associació Dones de Llinars’ per commemorar aquests 10 anys de vida de l’entitat i explicar la seva trajectòria al llarg d’aquest temps.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès 19 de setembre de 2018 Ple ordinari el proper dilluns, 24 de setembre de 2018

  La sessió tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament a les 19.30 h.

 • Fase 1 versió 2 17 de setembre de 2018 Afectacions al trànsit i alternatives degut a les obres de la rotonda davant de la benzinera

  Plànol fase 1: Alternatives a la circulació del 13 de setembre al 19 d'octubre.
  Plànol fase 2: Alternatives a la circulació del 20 d'octubre al 9 de novembre.
  Plànol fase 3: Alternatives a la circulació del 10 de novembre al 30 de novembre.
  El períodes són aproximats.

 • Presentació del DVD “Llinars, Gent d’arreu” 17 de setembre de 2018 Presentació del DVD 'Llinars, vinguts d’arreu'

  Al voltant de 400 persones van assistir a l’acte de presentació del DVD 'Llinars, vinguts d’arreu' que es va celebrar dissabte, 15 de setembre, al pavelló 1 d’octubre.

 • Acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars 2018 17 de setembre de 2018 Acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars 2018

  El passat divendres, 14 de setembre, el pavelló 1 d’octubre va acollir una nova edició de l'acte de reconeixement als millors esportistes de Llinars.

 • Punt Lila 14 de setembre de 2018 La Festa Major de Llinars va disposar d'un Punt Lila

  Amb l'objectiu de promoure la prevenció i sensibilització de les agressions masclistes en contextos de festa i atendre'n possibles casos, Llinars del Vallès va estrenar un Punt Lila durant la Festa Major 2018.

 • Dona sang 14 de setembre de 2018 Concurs per la donació de sang de Festa Major

  Loreto López i Monica Garcia han estat les guanyadores de dues entrades cada una per a l'espectacle 'Maremar' de Dagoll Dagom, el 22 o 23 de setembre al Teatre Poliorama de Barcelona. El concurs es va realitzar el passat 13 de setembre per a totes les persones que van donar sang durant la col·lecta de sang solidària del 10 de setembre, un dels actes amb més participació de la Festa Major, amb un total de 123 donants.  

 • Estirada de corda 12 de setembre de 2018 Gran èxit de participació a la Festa Major 2018

  Amb el gran castell de focs d'artifici es va posar punt i final a la Festa Major 2018, que durant 5 dies ha omplert de gom a gom els carrers i places de Llinars. 

 • XIII Mostra Gastronòmica 3 de setembre de 2018 Actes previs de Festa Major

  Com cada any, i per anar escalfant motors de cara a la Festa Major, el cap de setmana anterior a la gran festa tenen lloc el actes previs. Aquest any s’han celebrat del divendres 31 d’agost al diumenge, 2 de setembre de 2018. Un dels actes més esperats ha estat la Mostra Gastronòmica, que aquest any celebrava la 13a edició amb una novetat: per primer cop ha tingut lloc en tres dies per tal que tothom tingués més possibilitat de participar-hi.

 • Ban Municipal 29 d'agost de 2018 Afectacions al trànsit

  En motiu de la celebració de les Botigues al carrer el proper diumenge, 2 de setembre.

 • Identificar vespa asiàtica 29 d'agost de 2018 Els cos d'Agents Rurals ens ofereixen informació bàsica sobre la vespa asiàtica (vespa velutina)

  El cos d'Agents Rurals ha preparat un dossier informatiu que ens ajudarà a identificar la vespa asiàtica i els seus nius, què fer si detectem un niu per tal que els serveis especialitzats el puguin retirar, quin impacte té sobre la salut de les persones i quin protocol cal seguir en cas de picada.

 • 27 de juliol de 2018 Equipaments municipals estiu 2018

  Horaris d'estiu i període de vacances dels diferents equipaments municipals.

 • Agenda de Serveis 25 24 de juliol de 2018 Agenda de Serveis 25

  Ja podeu consultar digitalment el nou número de l'Agenda de Serveis, una publicació que pretèn informar de tota l'actualitat relacionada amb el nostre municipi, fent un repàs de les notícies més destacades i temes d'interès de la primavera i estiu 2018. Ah! I també trobareu la informació de la nova temporada de tardor del Teatre Auditori!

 • El Duatló Llinars-Ginebró destina els beneficis de la cursa a REIR 23 de juliol de 2018 El Duatló Llinars-Ginebró destina els beneficis de la cursa a REIR

  El passat 16 de juliol, representats de l’Escola Ginebró i l’Ajuntament de Llinars van fer entrega del  xec  obtingut  amb  els  beneficis  del  10è  Duatló  Solidari  Llinars-Ginebró  a  l’entitat vallesana REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc).

 • L’Esportiu de Llinars és reconegut amb el Segell d’Excel·lència Europea en Gestió EFQM 10 de juliol de 2018 L’Esportiu de Llinars és reconegut amb el Segell d’Excel·lència Europea en Gestió EFQM

  L’empresa auditora atorga a L’Esportiu la màxima qualificació del segell EFQM amb 500+.
  L’Esportiu, propietat de l’Ajuntament de Llinars del Vallès, assoleix la certificació en el marc del reconeixement obtingut per Llinarsport, entitat que gestiona l’equipament esportiu en tant que forma part del grup Claror.

 • Open Night 2018 9 de juliol de 2018 Open Night 2018

  Una nova edició de l'Open Night es va celebrar el passat cap de setmana, 6 i 7 de juliol a Llinars, un acte organitzat per la UBIC i l’Ajuntament que aquest any celebra la seva cinquena edició, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure.

 • Festival patinatge artístic 2018 9 de juliol de 2018 El Club Patinatge Llinars ofereix un gran festival de final de curs

  El VII Festival de patinatge artístic que es va celebrar el passat dissabte, 7 de juliol, va posar de manifest la gran qualitat tècnica de la que gaudeix el Club Patinatge Llinars, que amb 12 anys de vida a les seves esquenes s'ha consolidat com un club de referència a la comarca.

 • Mulla’t per l’esclerosi múltiple 9 de juliol de 2018 Les piscines Pere Planas acullen el Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Llinars

  El diumenge 8 de juliol les piscines municipals Pere Planas es van omplir de gom a gom per una causa solidària: col·laborar amb la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple.

 • Noel Biniés 3 de juliol de 2018 Noel Biniés guanya el primer concurs de música per a joves “La Llavor”

  Gran expectació a la final del concurs “La Llavor” del passat divendres, 29 de juny.

 • Primer premi 29 de juny de 2018 Premiats en el sorteig del concurs de la 7a Setmana del "Pintxo"

  Els dies 27 i 28 de juny es va realitzar el sorteig del concurs de la 7a Setmana del "Pintxo". Carme Casanova de Llinars ha obtingut el 1r premi: una estada de cap de setmana per a dues persones a la Masia Can Canal a Llinars del Vallès. Elios Navarrete de Llinars, s'ha fet amb el segon premi: una ronda per a dues persones de degustacions valorada en 6 € per cadascun en els establiments participants, i Sílvia Fontanella de Sant Celoni ha obtingut el tercer premi: dues entrades per al Teatre Auditori de Llinars.

   

 • 29 de juny de 2018 L'Ajuntament de Llinars col·labora activament amb la Generalitat per donar assistència a adolescents i joves menors d'edat migrats sense referents adults

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, davant de la situació d’emergència social per l’arribada d’un gran nombre de menors d’edat immigrats, ha posat en marxa, en diferents municipis de Catalunya, un dispositiu de primera atenció per a l’allotjament i acompanyament d’aquests joves a través d’entitats socials.

 • Gran Final del Concurs de Música 26 de juny de 2018 Gran Final del Concurs de Música "La Llavor"

  El proper divendres, 29 de juny, es celebrarà la final del primer concurs de música per a grups joves del Vallès Oriental, que ha organitzat el departament de Joventut de l'Ajuntament. 5 grups finalistes competiran pel primer premi en un concert que tindrà lloc al Pati de Can Mas Bagà a les 8 del vespre!

 • Premi Argó de treballs de recerca de batxillerat 21 de juny de 2018 Dues alumnes del Ginebró reben el Premi Argó de treballs de recerca de batxillerat

  Júlia Gibert  ha rebut el primer premi amb menció a la categoria d’Arts, amb el treball titulat  Procés creatiu de l’elaboració d’un quadre.  Per la seva banda,  Aina Pocurull  ha estat guardonada amb el segon premi a la categoria Humanitats i Ciències Socials pel treball  Correlació entre llenguatge i memòria. Un estudi en infants.

 • Robotseny 2018 12 de juny de 2018 Les escoles de Llinars al Robotseny 2018

  Quatre centres educatius de Llinars han participat al Robotseny 2018. 

Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46
Darrera actualització: 22.05.2018 | 09:46