El bar-restaurant Córdoba guanya el Pintxo d'Or de la Setmaneta del "Pintxo" 2019

Divendres, 31 de maig de 2019 a les 18:00

Avui, 31 de maig, el regidor de Cultura, Cristian Fernández, ha fet entrega dels diplomes als establiments participants en la 8a Setmaneta del "Pintxo", en un acte que ha tingut lloc a Can Lletres a les cinc de la tarda.

Durant l'acte, Cristian Fernández ha donat les gràcies als establiments per la seva participació en la 8a Setmaneta del "Pintxo": Creperia Tigre's, Big Tony's, Amatxo Euskal Taberna, Restaurant-Bar Córdoba, El Timbal i La Fresca; així com als patrocinadors i col·laboradors: Viatges Serengueti, Turisme Rural Can Canal Llinars, Unió de Botiguers i Diputació de Barcelona.

Els establiments guanyadors han estat els següents:
"Pintxo" d'Or per al Bar-Restaurant Córdoba, pel "pintxo" Pebrot de "piquillo" farcit de brandada de bacallà i pinya amb base d'albergínia fregida i pernil.
"Pintxo" de Plata per a Amatxo Euskal Taberna, pel "pintxo" Delícia de pop trufada de "la abuela" amb arrebossat de flocs de patata.
"Pintxo" de Bronze per al Bar-Restaurant Córdoba, pel "pintxo" Galta de vedella amb base de reducció de patata al forn a les fines herbes.

 

Darrera actualització: 31.05.2019 | 18:37

Imatges