|

Noticies

Filtrar resultats

 • Biomassa 23 de febrer de 2018 Instal·lació de biomassa en els equipaments de Llinars

  La biomassa és una font d'energia renovable i neta que contribueix a la reducció de les emissions de CO2. Procedeix d'una gestió forestal sostenible, fet que contribueix a reduir el risc d'incendi i conservar la biodiversitat dels boscos.

 • Tallers gratuïts per a persones en atur - any 2018 22 de febrer de 2018 El Servei Local d'Ocupació informa sobre els tallers que tindran lloc durant el 2018


  - Aposto per mi
  - Buscar feina per Internet quan no has navegat mai per la xarxa
  - Desenvolupament de competències industrials per operaris/es de producció
  - Word bàsic
  - Mindfulness: una eina per afrontar l'atur i la recerca de feina
  - SOS: fa molts anys que no faig una entrevista de feina

 • Taller 19 de febrer de 2018 El Servei Local d'Ocupació posa en marxa un programa adreçat a joves de 16 a 21 anys per ajudar-los a definir el seu projecte professional i trobar una feina

  APOSTO PER MI!!
  Taller molt pràctic i participatiu per trobar la feina que vols
  Cada dimecres d’11 a 12.30 h
  Inici : 7 de març de 2018
  A Mas Bagà

 • Humana 19 de febrer de 2018 Humana recupera 19 tones de roba usada a Llinars del Vallès amb una finalitat social i ambiental

  • Les donacions confirmen la confiança de la ciutadania per un model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

  • La reutilització i reciclatge de la roba recuperada evita l’emissió de 61 tones de CO2.

 • Ball de Gitanes 2018 12 de febrer de 2018 XXVII Ballada de Gitanes

  "200 anys de Gitanes a Llinars!!!"

 • Carnestoltes 2018 12 de febrer de 2018 Carnestoltes 2018

  L’arribada del Rei Carnestoltes a Llinars, el divendres 2 de febrer, va donar pas a la festa més pocasolta de l’any, on la disbauxa i les disfresses són les grans protagonistes.

 • 9 de febrer de 2018 Resum dels acords del Ple Municipal ordinari del dia 29 de gener de 2018
 • Agenda d'activitats de febrer i març de 2018 31 de gener de 2018 L'agenda d'activitats estrena nou format

  Des del departament de cultura de l’Ajuntament s’ha apostat per un nou format de l’Agenda d’activitats del poble, que inclourà en les seves pàgines, a banda de les activitats corresponents, fotografies antigues de Llinars.

 • FutbolNet 29 de gener de 2018 Projecte FUTBOLNET

  Aquest mes de gener, el departament d’esports de l’Ajuntament ha iniciat un projecte conjuntament amb la Diputació de Barcelona i la Fundació FCBarcelona anomenat FutbolNet, el qual engloba tota mena d’esports col·lectius.
  La filosofia d’aquest projecte es basa en promoure el treball en valors a través de l’esport en joves de 12 a 16 anys de Llinars, per facilitar la seva inclusió a la societat i el seu desenvolupament personal.

 • OMIC 11 de gener de 2018 Assessorament jurídic d'Hipoteques

  El Servei Municipal de Consum de Llinars disposa d’un servei d’assessorament sobre la vostra hipoteca per informar-vos sobre si teniu clàusula sòl o clàusula d’imposició de despeses en el vostre préstec hipotecari, obtenir informació detallada sobre el procediment que cal seguir i els models de reclamació, i/o assessorar-vos sobre l’oferta que us faci la vostra entitat.

 • Reis de l'Orient 7 de gener de 2018 Els Reis de l'Orient arriben a Llinars

  Com cada any, els Reis Mags de l'Orient van arribar a Llinars acompanyats dels seus patges per trobar-se amb les nenes i els nens del poble.

 • Carrosses reials 2018 29 de desembre de 2017 Visita de les carrosses reials i cavalcada dels Reis Mags de l'Orient

  El proper 5 de gener de 2018 tindrà lloc la tradicional cavalcada dels Reis Mags de l'Orient per diferents carrers i places de Llinars. La cavalcada s’iniciarà a la plaça de la Vila a les 18.15 h, però durant el matí, d’11 a 13.30 h tothom qui vulgui podrà visitar prèviament les carrosses dels Reis Mags al Teatre Auditori.

 • Afectacions cavalcada 29 de desembre de 2017 Afectacions al trànsit en motiu de la cavalcada dels Reis Mags de l'Orient

  El proper 5 de gener de 2018 diversos carrers del municipi quedaran afectats al trànsit en motiu de la cavalcada.

 • Ban Municipal 19 de desembre de 2017 Tall de carrers per la Campanya de Nadal 2017

  El propers dies 22, 23 i 24 de desembre, des de les 9 fins les 13.30 hores i des de les 16 fins les 21 hores, es tancarà la circulació i accessos als pàrquings dels carrers d' Anselm Clavé , Santiago Rusiñol i Nou , en motiu de la Campanya de Nadal 2017 organitzada per la UBIC amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llinars.

 • La Marató de TV3 - 2017 19 de desembre de 2017 Llinars es bolca amb la Marató de TV3 dedicada a les malalties infeccioses

  Diumenge, 17 de desembre de 2017, es va celebrar la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties infeccioses. La Marató és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva; i que a banda realitza una important tasca de sensibilització.

 • Exposició als carrers 7 de desembre de 2017 Exposició als carrers 'Bon Nadal des de l'Aire'

  Bon Nadal des de l'Aire és una original exposició de pintura als carrers i places del poble, realitzada pels alumnes dels centres educatius de Llinars i d’alguns centres de fora del municipi, en concret aquest any 2017 hi han col·laborat l’escola Trentapasses de Vilalba Sasserra, l’escola Joan Casas de Sant Antoni de Vilamajor, l’International Rural School de Mataró i el grup de Pintors del Montseny.

 • XXI Fira Torrons 4 de desembre de 2017 Llinars acull el primer cap de setmana de desembre la XXI edició de la Fira dels Torrons i el I Tast a 'La Carpa'

  La Carpa ha estat l’escenari d’un nou format de la Fira dels Torrons on la gastronomia ha estat la gran protagonista d’enguany. El I Tast a “La Carpa” va acollir, entre d’altres propostes, un concurs de cuina coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, en el que hi van participar 24 alumnes dels cursos d’FPI de cuina i serveis de la restauració de Granollers i Lliçà d’Amunt. En aquesta ocasió els granollerins es van endur el primer premi.

 • Projecte FEDER al Baix Montseny 29 de novembre de 2017 Els fons FEDER financen el projecte Turisme sostenible al Baix Montseny.

  El Consell Comarcal liderarà la gestió i execució del programa FEDER - Turisme sostenible al Baix Montseny amb la participació dels ajuntaments de Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Pere de Vilamajor. Aquesta operació ha estat seleccionada com beneficiària del cofinançament FEDER al marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020.

 • 28 de novembre de 2017 El proper divendres 1 de desembre el mercat canvia d'ubicació

  En motiu de l'organització de la XXI Fira dels Torrons que es farà el pròxim cap de setmana 2 i 3 de desembre, el divendres dia 1 de desembre el mercat es traslladarà al carrer de davant de la biblioteca, al pàrquing de la biblioteca i a un tram del passeig de Lluís Companys.
  Per altra banda, si compreu al mercat podreu prendre una tassa de xocolata d'11 a 13 h

 • Caminada 28 de novembre de 2017 Estima't: caminada entorn al Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

  El passat dissabte, 25 de novembre va tenir lloc la quarta caminada entorn al 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones”. Sota el lema "Estima't" , aquest és el segon any que la caminada s'organitza conjuntament entre els ajuntaments de Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Associació Dones de Llinars.

 • 27 de novembre de 2017 Transmissió dels Plens municipals en streaming

  Avui, 27 de novembre, tindrà lloc un Ple ordinari a les 19.30 h. Aquest serà el primer ple que ens transmitirà en streaming, iniciativa que permet acostar la política local a la ciutadania. 

 • 26 de novembre de 2017 Tall del carrer Frederic Marés

  Com a conseqüència del muntatge i celebració de la XXI Fira dels Torrons, el carrer Frederic Marés quedarà tallat al trànsit des del 27 de novembre fins al 4 de desembre.

 • XXI Fira dels Torrons 24 de novembre de 2017 XXI Fira dels Torrons

  Aquest any a Llinars, el Nadal més bonic i llaminer que mai!

  El proper cap de setmana, 2 i 3 de desembre, tindrà lloc la XXI Fira dels Torrons, una edició que presenta algunes novetats, com la fusió de música i espectacles amb gastronomia. El Tast “a la carpa” ens oferirà el 1r concurs de cuina per a joves cuiners coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental. Per altra banda es podrà gaudir de sessions de show cooking, maridatges, etc. I a la plaça dels Països Catalans, trobarem les parades de sempre i un nou market “a la carpa”.

 • Concert de Santa Cecília 20 de novembre de 2017 El Teatre Auditori va acollir el Concert solidari de Santa Cecília de l'escola Municipal de Música de Llinars

  Aquest any el concert solidari de Santa Cecília, que va tenir lloc el passat 18 de novembre, va col·laborar amb la Fundació el Xiprer de Granollers, una llar per l’acolliment i la dignitat de les persones més desfavorides. I també es va donar a conèixer la delegació a Llinars de la fundació Nzuri Daima, fundació sense ànim de lucre que lluita per la defensa dels drets humans a través de projectes de cooperació internacional, principalment a l’Àfrica oriental (Uganda i Tanzània).

 • xerrada sobre Etiòpia 16 de novembre de 2017 Can Lletres acull una xerrada sobre Etiòpia

  El passat 15 de novembre va tenir lloc a Can Lletres una interessant xerrada sobre el dia a dia dels infants i les dones a Etiòpia, un país de l’Àfrica central castigat per una història plena de guerres i sequeres, però alhora un país fascinant ple de contrastos, una de les civilitzacions més antigues de la Terra.

Last update 23.02.2018 | 18:55

RSS Noticies

  També pot mantenir-se al corrent del que passa a través dels nostres canals RSS
 • Noticies