|
Noticies

Els carrers de Llinars s'omplen de gent durant l'Open Night

Dilluns, 3 de juliol de 2017 a les 13:03

Llinars va celebrar aquest passat cap de setmana, 30 de juny i 1 de juliol de 2017, la quarta edició de l’Open Night, un acte organitzat per la UBIC i l’Ajuntament, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure.

Divendres, amb l’Open Night +Comerç 23 comerços van tenir obert fins a mitjanit amb descomptes i promocions. 7 restauradors associats oferien sopar a 7 € i una sèrie d’activitats per a totes les edats van amenitzar la nit: sessions de zumba, bachata, merengue i salsa, jocs i tallers infantils, “tira la ruleta” i el fi de festa. A banda, tothom qui volia va poder fotografiar-se amb la Quimeta i l’Antònia, dues senyores grans de tota la vida de Llinars, que sempre són les primeres a assabentar-se del que passa al poble. 

Dissabte es va fer l’Open Night +Llinars amb la presentació de les “L” de Llinars com una escultura viva, a càrrec de l’Amapola i la Montse, dues antigues vedettes de Paral•lel barceloní. I activitats tan diverses com l’obertura de les piscines Pere Planas de 7 a 9 del vespre, portes obertes al Teatre Auditori de les 8 del vespre a les 12 de la mitjanit, el VI Festival de Patinatge artístic “L’univers sobre rodes”, una sessió de Bubble Football al camp de futbol, diverses actuacions musicals: concert de cors d’òpera de la Coral Turó del Vent, la IV edició de la Llinars Blues Reunion, concert de rock amb les Xamuskinas i els Sokarrats i concert del grup Control Zeta y sus cholos.

Per acabar el cap de setmana diumenge, 2 de juliol, es va poder gaudir de la 4a festa de la bici del club ciclista la Perdiu i d’una divertidíssima festa de l’escuma a càrrec de ¾ de 15 que va fer gaudir grans i petits a la plaça dels Països Catalans.

mostra:

Last update 04.07.2017 | 13:11