|
Noticies

L'Escola Bressol Petits Estels celebra el seu 10è aniversari

Dilluns, 3 de juliol de 2017 a les 13:00

Divendres, 30 de juny, va tenir lloc la celebració del 10è aniversari de l’escola bressol Petits Estels, una escola que al llarg d’aquests deu anys s’ha anat consolidant i ampliant en espais i nombre d’alumnes.

El fet de tancar l’antiga escola bressol Petits Infants, va suposar ubicar tots els infants a l’escola Petits Estels el curs anterior 2015-16 amb la problemàtica que l’espai era insuficient. Però després d’unes obres de remodelació, aquest curs 2016-17 que finalitza a finals de mes, l’escola ha pogut gaudir de dues aules més amb un espai compartit d’higiene i de cobertes exteriors, que ha permès iniciar nous projectes i disposar dels espais per preparar racons d'experimentació, música i llum. També disposen d’una aula per fer servir de menjador i de la sala de mestres i el magatzem que permet tenir-ho tot endreçat.

L’escola bressol disposa d’un porxo exterior que és un espai aprofitable de joc quan plou o quan fa molta calor, i d’un gran espai exterior on els nens poden trobar-se, jugar, moure's, compartir, experimentar... en contacte amb l' exterior i materials naturals.

mostra:

Last update 03.07.2017 | 14:22