Speed Dating Professional 2019

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 15:44

Avui, 24 de maig, s'ha celebrat al TA l’Speed Dating professional per 5è any consecutiu, organitzat pel Servei Local d’Ocupació, que ha comptat amb la participació de 68 candidats/es, 21 empreses de diferents sectors i 33 reclutadors/es interessats/des en conèixer possibles candidats/es per als seus llocs de treball.

Aquestes empreses han estat: Hohner Automáticos, Intermas Nets, Accent Social, Hidrocolor, Splash Sport, Garbet Cooperativa d’Inserció, M-penta, Nationale Nederlanden, Flamagas SA, Masia Can Canal, Dentaid, Viver de Bell-lloc, Leroy Merlin, Umbrella F$FI, Marlex, Fundació Maranatha, PagePersonnel, Cafeto, Metallum SA, Bimbo i Llinarsport.

L'Speed Dating Professional és una tècnica que té el seu origen en un sistema de cites ràpides d’origen americà, que està donant molt bons resultats. Abans, però, els/les candidats/es van realitzar una sèrie de tallers de processos de selecció de competències: introducció a les competències, CV per competències, identificació de les competències, dinàmiques de grup, com superar una entrevista de feina per competències, test psicotècnics i finalment l’Speed Dating.

Darrera actualització: 24.05.2019 | 15:53