|


Notí­cies

Exposició als carrers 07.12.2017 Exposició als carrers 'Bon Nadal des de l'Aire'

Bon Nadal des de l'Aire és una original exposició de pintura als carrers i places del poble, realitzada pels alumnes dels centres educatius de Llinars i d’alguns centres de fora del municipi, en concret aquest any 2017 hi han col·laborat l’escola Trentapasses de Vilalba Sasserra, l’escola Joan Casas de Sant Antoni de Vilamajor, l’International Rural School de Mataró i el grup de Pintors del Montseny.

04.12.2017 Llinars acull el primer cap de setmana de desembre la XXI edició de la Fira dels Torrons i el I Tast a 'La Carpa' XXI Fira Torrons

La Carpa ha estat l’escenari d’un nou format de la Fira dels Torrons on la gastronomia ha estat la gran protagonista d’enguany. El I Tast a “La Carpa” va acollir, entre d’altres propostes, un concurs de cuina coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, en el que hi van participar 24 alumnes dels cursos d’FPI de cuina i serveis de la restauració de Granollers i Lliçà d’Amunt. En aquesta ocasió els granollerins es van endur el primer premi.

29.11.2017 Els fons FEDER financen el projecte Turisme sostenible al Baix Montseny.

El Consell Comarcal liderarà la gestió i execució del programa FEDER - Turisme sostenible al Baix Montseny amb la participació dels ajuntaments de Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Pere de Vilamajor. Aquesta operació ha estat seleccionada com beneficiària del cofinançament FEDER al marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020.

28.11.2017 El proper divendres 1 de desembre el mercat canvia d'ubicació

En motiu de l'organització de la XXI Fira dels Torrons que es farà el pròxim cap de setmana 2 i 3 de desembre, el divendres dia 1 de desembre el mercat es traslladarà al carrer de davant de la biblioteca, al pàrquing de la biblioteca i a un tram del passeig de Lluís Companys.
Per altra banda, si compreu al mercat podreu prendre una tassa de xocolata d'11 a 13 h

28.11.2017 Estima't: caminada entorn al Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

El passat dissabte, 25 de novembre va tenir lloc la quarta caminada entorn al 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones”. Sota el lema "Estima't" , aquest és el segon any que la caminada s'organitza conjuntament entre els ajuntaments de Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Associació Dones de Llinars.

26.11.2017 Tall del carrer Frederic Marés

Com a conseqüència del muntatge i celebració de la XXI Fira dels Torrons, el carrer Frederic Marés quedarà tallat al trànsit des del 27 de novembre fins al 4 de desembre.

24.11.2017 XXI Fira dels Torrons

Aquest any a Llinars, el Nadal més bonic i llaminer que mai!

El proper cap de setmana, 2 i 3 de desembre, tindrà lloc la XXI Fira dels Torrons, una edició que presenta algunes novetats, com la fusió de música i espectacles amb gastronomia. El Tast “a la carpa” ens oferirà el 1r concurs de cuina per a joves cuiners coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental. Per altra banda es podrà gaudir de sessions de show cooking, maridatges, etc. I a la plaça dels Països Catalans, trobarem les parades de sempre i un nou market “a la carpa”.

20.11.2017 El Teatre Auditori va acollir el Concert solidari de Santa Cecília de l'escola Municipal de Música de Llinars

Aquest any el concert solidari de Santa Cecília, que va tenir lloc el passat 18 de novembre, va col·laborar amb la Fundació el Xiprer de Granollers, una llar per l’acolliment i la dignitat de les persones més desfavorides. I també es va donar a conèixer la delegació a Llinars de la fundació Nzuri Daima, fundació sense ànim de lucre que lluita per la defensa dels drets humans a través de projectes de cooperació internacional, principalment a l’Àfrica oriental (Uganda i Tanzània).

Més notícies

Agenda