|


Notí­cies

Escut Ball de Bastons de Llinars 14.07.2017 Llinars del Vallès recupera una tradició centenària

Després de més d'un segle el ball de bastons torna a Llinars.

14.07.2017 Llinars del Vallès dóna més de nou tones de roba usada a Humana per dotar-les d'una finalitat social Contenidors

• La reutilització i reciclatge de la roba recollida evita l’emissió de 29 tones de CO2, en no ser enviades a un abocador per a incineració.

• La Fundació, que celebra el 30è aniversari, va ser pionera en la recollida selectiva de roba usada.

10.07.2017 Festa de Sant Cristòfol a Can Bordoi

Diumenge 9 de juliol, va tenir lloc el tradicional Aplec de Sant Cristòfol a Can Bordoi.
Enguany és el primer any que se celebra sense els impulsors de l’Aplec, els senyors Vilaseca. L’any passat es va plantejar la continuïtat de l’aplec en ja no estar presents els principals organitzadors, però donada la voluntat de continuar aquesta tradició, l’aplec s’ha tornat a celebrar.

04.07.2017 Servei de Primera Acollida a Llinars

Amb l’objectiu de seguir treballant per construir un municipi acollidor, des del mes de maig, Llinars del Vallès, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, disposa del Servei de Primera Acollida, el qual està finançat per la Generalitat de Catalunya i amb cofinançament del Fons Social Europeu.

03.07.2017 Els carrers de Llinars s'omplen de gent durant l'Open Night

Llinars va celebrar aquest passat cap de setmana, 30 de juny i 1 de juliol de 2017, la quarta edició de l’Open Night, un acte organitzat per la UBIC i l’Ajuntament, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure.

03.07.2017 L'Escola Bressol Petits Estels celebra el seu 10è aniversari

Divendres, 30 de juny, va tenir lloc la celebració del 10è aniversari de l’escola bressol Petits Estels, una escola que al llarg d’aquests deu anys s’ha anat consolidant i ampliant en espais i nombre d’alumnes.

19.06.2017 13 de cada 100 visites programades als centres d'atenció primària (CAP) acaben sense presentar-se

En els centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut al Vallès Oriental, el nombre de visites programades el 2016 a les què el pacient no es va presentar es va elevar fins arribar al 20% en els cas de les visites d’odontologia. Les visites programades per ser atesos en consultes d’infermeria són les següents que registren més absències. Altres serveis com pediatria, treball social i les consultes de medicina de família també comptabilitzen un elevat nombre de visites fallides, el que implica un gran nombre de pacients que, de poder ser atesos, no ho acaben sent.

16.06.2017 El Punt Dona visita la Tarragona romana

El dissabte 10 de juny, des del punt dona es va organitzar la sortida cultural “Tarragona Romana”on vam fer una visita guiada als monuments romans Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Més notícies

Agenda