|


Notí­cies

OMIC 11.01.2018 Assessorament jurídic d'Hipoteques

El Servei Municipal de Consum de Llinars disposa d’un servei d’assessorament sobre la vostra hipoteca per informar-vos sobre si teniu clàusula sòl o clàusula d’imposició de despeses en el vostre préstec hipotecari, obtenir informació detallada sobre el procediment que cal seguir i els models de reclamació, i/o assessorar-vos sobre l’oferta que us faci la vostra entitat.

07.01.2018 Els Reis de l'Orient arriben a Llinars Reis de l'Orient

Com cada any, els Reis Mags de l'Orient van arribar a Llinars acompanyats dels seus patges per trobar-se amb les nenes i els nens del poble.

19.12.2017 Llinars es bolca amb la Marató de TV3 dedicada a les malalties infeccioses

Diumenge, 17 de desembre de 2017, es va celebrar la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties infeccioses. La Marató és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva; i que a banda realitza una important tasca de sensibilització.

07.12.2017 Exposició als carrers 'Bon Nadal des de l'Aire'

Bon Nadal des de l'Aire és una original exposició de pintura als carrers i places del poble, realitzada pels alumnes dels centres educatius de Llinars i d’alguns centres de fora del municipi, en concret aquest any 2017 hi han col·laborat l’escola Trentapasses de Vilalba Sasserra, l’escola Joan Casas de Sant Antoni de Vilamajor, l’International Rural School de Mataró i el grup de Pintors del Montseny.

04.12.2017 Llinars acull el primer cap de setmana de desembre la XXI edició de la Fira dels Torrons i el I Tast a 'La Carpa'

La Carpa ha estat l’escenari d’un nou format de la Fira dels Torrons on la gastronomia ha estat la gran protagonista d’enguany. El I Tast a “La Carpa” va acollir, entre d’altres propostes, un concurs de cuina coordinat pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, en el que hi van participar 24 alumnes dels cursos d’FPI de cuina i serveis de la restauració de Granollers i Lliçà d’Amunt. En aquesta ocasió els granollerins es van endur el primer premi.

29.11.2017 Els fons FEDER financen el projecte Turisme sostenible al Baix Montseny.

El Consell Comarcal liderarà la gestió i execució del programa FEDER - Turisme sostenible al Baix Montseny amb la participació dels ajuntaments de Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Pere de Vilamajor. Aquesta operació ha estat seleccionada com beneficiària del cofinançament FEDER al marc del PO FEDER de Catalunya 2014-2020.

28.11.2017 Estima't: caminada entorn al Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

El passat dissabte, 25 de novembre va tenir lloc la quarta caminada entorn al 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones”. Sota el lema "Estima't" , aquest és el segon any que la caminada s'organitza conjuntament entre els ajuntaments de Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Associació Dones de Llinars.

20.11.2017 El Teatre Auditori va acollir el Concert solidari de Santa Cecília de l'escola Municipal de Música de Llinars

Aquest any el concert solidari de Santa Cecília, que va tenir lloc el passat 18 de novembre, va col·laborar amb la Fundació el Xiprer de Granollers, una llar per l’acolliment i la dignitat de les persones més desfavorides. I també es va donar a conèixer la delegació a Llinars de la fundació Nzuri Daima, fundació sense ànim de lucre que lluita per la defensa dels drets humans a través de projectes de cooperació internacional, principalment a l’Àfrica oriental (Uganda i Tanzània).

Més notícies

Agenda