|


Notí­cies

1 25.05.2017 Nova adquisició al Fons Joan Pla i Gras

El Fons Joan Pla i Gras disposa d'una nova adquisició: un fragment de la malla en forma de xarxa de pescador que envoltava la finca propietat de Damià Mateu on es trobava la Miranda, la torre modernista de referència per llinassencs i llinassenques, la construcció de la qual s'atribueix a Gaudí.

23.05.2017 Speed Dating 2017 1

Divendres, 19 de maig, es va celebrar al TA un Speed Dating professional, organizat pel Servei Local d’Ocupació, que va comptar amb la participació de 60 candidats i 20 reclutadors: empreses que recerquen candidats, interessats en conèixer, per altra banda, aquest sistema de reclutament.

18.05.2017 Premis als establiments guanyadors de la 6a setmana del "Pintxo"

Desig amagat,  un semifred de xocolata blanca amb cor de maduixa i enreixat de xocolata negra, ha estat el “pintxo”, creat per l’establiment La Xocolateria, que enguany ha resultat guardonat amb el “pintxo” d’or de la VI Setmana del “Pintxo” de Llinars, duta a terme del 28 d’abril al 7 de maig de 2017.

16.05.2017 Actualització del cens de les activitats i instal·lacions

L’Ajuntament de Llinars del Vallès amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està actualitzant el cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen a Llinars del Vallès. El treball de camp va començar el 12 de maig. Aquest treball el durà a terme personal acreditat per l’Ajuntament.

16.05.2017 Convocatòria ajuts lloguer 2017

Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts de lloguer fins al 19 de juny.

15.05.2017 Diada d'Entitats 2017

El passat dissabte, 13 de maig, es va celebrar una nova edició de la Diada d’Entitats amb una novetat significativa, un canvi d’horari, ja que enguany s’ha celebrat en dissabte, i per la tarda. El bon temps i un ambient festiu van acompanyar aquest Diada que va comptar amb una gran afluència de gent durant tota la tarda.

10.05.2017 El TA acollirà la Mostra de Teatre de Secundària

El proper divendres, 19 de maig, tindrà lloc la mostra de teatre de secundària, adreçada als centres d’Educació Secundària del Vallès Oriental i Baix Montseny que durant el curs escolar realitzin activitats teatrals dins l’horari lectiu i que vulguin compartir el seu treball amb la resta d’instituts.

09.05.2017 Alumnes de 2n de batxillerat són premiats pels seus Treballs de Recerca

El TA va ser, el passat 8 de maig, l'escenari on va tenir lloc l'acte de lliurament de premis als Treballs de Recerca de 2n de batxillerat de l'Institut Giola.

Més notícies

Agenda