Notí­cies

21.06.2018 Dues alumnes del Ginebró reben el Premi Argó de treballs de recerca de batxillerat Premi Argó

Júlia Gibert ha rebut el primer premi amb menció a la categoria d’Arts, amb el treball titulat Procés creatiu de l’elaboració d’un quadre. Per la seva banda, Aina Pocurull ha estat guardonada amb el segon premi a la categoria Humanitats i Ciències Socials pel treball Correlació entre llenguatge i memòria. Un estudi en infants.

12.06.2018 Les escoles de Llinars al Robotseny 2018 Robotseny 2018

Quatre centres educatius de Llinars han participat al Robotseny 2018. 

07.06.2018 Alumnes de batxillerat de l'escola Ginebró premiats pels seus treballs de recerca Lliurament premis Treballs Recerca 2018

El Teatre Auditori de Llinars va acollir el passat 6 de juny l'acte de lliurament de premis pels treballs de recerca 2018, aquesta vegada a alumnes de batxillerat de l'escola Ginebró, tal com va succeir el passat 16 de maig amb alumnes premiats de l'institut Giola.

05.06.2018 Alumnes de 2n d'ESO de l'institut Giola realitzen un curt-metratge en el marc del Projecte Reacciona Imatge del curt-metratge La Miranda

La Miranda  és el títol que rep el curt-metratge realitzat per alumnes de 2n d'ESO del Giola sobre la memòria històrica de Llinars, i on es reivindica el paper de la dona. La finalitat del projecte és sensibilitzar i treballar, a través del cinema, la consciència social a temàtiques de solidaritat, de cooperació, de medi ambient i de cultura de pau.

04.06.2018 La 1a Setmana de la Salut i la Bellesa a Llinars I Setmana de la Salut i la Bellesa

Del 28 de maig al 2 de juny, Llinars va acollir la 1a Setmana de la Salut i la Bellesa, un cicle d’activitats i tallers de recomanacions de salut per aprendre a estar en forma, gaudir d’un bon estat d’ànim, adquirir hàbits saludables i en definitiva, sentir-nos més bé amb nosaltres mateixos i el nostre entorn. 

04.06.2018 Cap de setmana solidari de l'automòbil 2018 II Cap de Setmana Solidari de l'Automòbil

El Grup Catalands Solidaris va celebrar la segona edició del Cap de Setmana Solidari de l’Automòbil els passats 2 i 3 de juny a Llinars.

04.06.2018 Concerts de final de curs de l'Escola Municipal de Música Concert final de curs Escola Municipal de Música

El passat diumenge, 3 de juny, es van celebrar els concerts del final de curs de l'Escola Municipal de Música al Teatre Auditori de Llinars.

30.05.2018 II Mostra de Teatre de Secundària II Mostra de Teatre de Secundària

Per segon any consecutiu, el Teatre Auditori de Llinars va acollir la segona Mostra de Teatre de Secundària, un projecte impulsat conjuntament per l’Escola Ginebró, el Teatre Auditori i l’Ajuntament de Llinars, que es va iniciar per primera vegada l'any passat. Després de la bona acollida que va tenir la primera edició, el passat 18 de maig es va celebrar la segona.

Més notícies

Agenda