Esport

Notícies

  • 8 d'abril de 2019 Alumnes de Llinars participen en la Warrior Race el Dia Mundial de l’Activitat Física Warrior Race

    El passat 5 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, els alumnes del grau superior d’AFE (Activitats físiques i esportives) del Ginebró van organitzar una warrior race (cursa d’obstacles) que es dividia en tres categories diferents: la mini warrior race de 3 km pel poble, on participaven alumnes de 6è de primària de les escoles de Llinars; la magnífic warrior race, un circuit adaptat al camp de futbol per a participants del club social La Torrassa i la Llar Tres Pins; i finalment la warrior race de 6 km pel poble i pel bosc, per a alumnes de 1r de batxillerat del Ginebró i del Giola i per tothom qui volgués participar.

  • 22 de gener de 2019 Entrenadors/es i monitors/es de Llinars han estat formats en primers auxilis Curs de primers auxilis

    La iniciativa de l’Ajuntament permetrà que les persones a càrrec d’infants i joves del poble afrontin adequadament situacions d’emergència.

  • 20 de desembre de 2018 Agenda de Serveis 26

    Ja podeu consultar digitalment el nou número de l'Agenda de Serveis, una publicació que pretèn informar de tota l'actualitat relacionada amb el nostre municipi, fent un repàs de les notícies més destacades i temes d'interès de la tardor de 2018. Ah! I també trobareu la informació de la nova temporada d'hivern i primavera del Teatre Auditori!

Plans i campanyes

Darrera actualització: 21.05.2019 | 14:09