Recollida selectiva durant les Festes de Nadal

Dijous, 15 de desembre de 2022 a les 10:00

Durant les Festes de Nadal hi haurà alguns canvis en la recollida selectiva del Porta a Porta. Per aquest motiu, us facilitem el calendari de recollida amb els canvis establerts, el qual també rebreu a casa.

Ha passat un any del Porta a Porta i hem aconseguit reduir la fracció RESTA/REBUIG d’un 75% a un 14%, deixant de portar-ne 270 tones al mes a l’abocador.

Per altra banda, la recollida selectiva ha augmentat d’un 25% a un 85%. Aquesta separació correcta de residus ha suposat la reducció de 180 tones al mes.

Gràcies a aquests resultats, Llinars del Vallès es situa en un dels municipis capdavanters en els percentatges de recollida selectiva de Catalunya.

Volem agrair la implicació de tots els ciutadans i ciutadanes i encoratjar-vos a continuar fent de Llinars del Vallès un municipi més sostenible pel medi ambient.

L’any 2023 es durà a terme una campanya informativa sobre el reciclatge de la matèria orgànica, on s’entregaran bosses compostables i cubells airejats totalment gratuïts. A més a més, es realitzaran moltes activitats per infants i adults.

Tota la informació de la campanya la rebreu pròximament.

Darrera actualització: 15.12.2022 | 13:50