Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès 2020

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 12:00

Donada la situació actual envers el coronavirus, el grup de teatre Till-Tall comunica, a 9 d'abril de 2020, el següent:

Donada la situació actual envers el coronavirus, el grup de teatre Till-Tall comunica, a 14 de març de 2020, el següent:

El grup de Teatre Till-Tall ens presenta una Passió que convida l'espectador/a a apropar-se a la representació sense por i amb l'esperit obert. És una Passió que emociona i sorprèn, és una Passió diferent.

Les entrades estan a la venda en aquest enllaç

A través de les xarxes socials del Till-Tall: Facebook, Twitter i Instagram, podreu fer un seguiment dels actes relacionats amb La Passió.

Divendres, 24 de gener, la Biblioteca Can Casas va acollir la presentació de la imatge del cartell per aquesta edició 2020 i també un producte "apassionat" nou: el cava "La Passió" de les Caves Grau Dòria de Canyelles.

Les accions que el grup de teatre Till-Tall ha realitzat o realitzarà entorn a La Passió són:

- Participació en la Firapassió d'Esparreguera: 8 de febrer de 2020.
- Presentació de la temporada de Passions al Saló Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya amb totes les passions de la Federació: 22 de febrer de 2020. Nota de premsa en aquest enllaç.
- Participació en les "Botigues al carrer" de Llinars: 1 de març de 2020.

LA PASSIÓ DE LLINARS A ESPARREGUERA

Membres del Till-Tall en representació de Veniu a mi. La Passió de Llinars van participar el cap de setmana passat, 8 i 9 de febrer,  en la FIRAPASSIÓ d’Esparreguera

La Passió d’Esparreguera és una de les més antigues que es representen a Catalunya, ja que els seus inicis es remunten al s. XV, com les de Cervera, Olesa i Ulldecona.  Per reivindicar les Passions l’any passat es va celebrar per primera vegada la FIRAPASSIÓ coincidint amb la festa major d’hivern del municipi.

La Firapassió és un festival cultural i alhora una fira comercial de productes artesanals ambientada en la temàtica de La Passió. Durant el cap de setmana s’hi fan activitats culturals i lúdiques i es munten parades divulgatives. Com l’any passat les diferents passions que s’agrupen en la Federació Catalana de Passions i representants de l’Europassió també van ser-hi presents en diversos estands. Un dels objectius de la Firapassió és reivindicar i donar visibilitat a les Passions com una manifestació cultural viva, forta i de profundes arrels a Catalunya i a Europa.

La Federació Catalana de Passions està formada per les passions de Cervera, Esparreguera, La Cava de Deltebre, Mataró, Llinars del Vallès, Ulldecona, Vilalba dels Arcs, Vilassar de Mar i Vila-sacra;  L’ Europassió la conformen 83 passions de 16 països europeus. Com a representants de l’Europassió enguany van ser-hi presents les passions de  Salmünster (Alemanya), de St Margarethen (Àustria) i La Passió d'Alcamo (Sícilia- Itàlia). Aquesta passió italiana, al llarg del cap de setmana, va representar algunes escenes del seu espectacle pels carrers i places, que s’alternaven amb la representació d’escenes de La Passió d’Esparreguera i amb d’altres petites escenificacions inspirades en personatges i moments de La Passió.

Els representants de Veniu a mi. La Passió de Llinars van poder gaudir de les representacions, vam compartir experiències amb les altres Passions de Catalunya i Europa presents en la Firapassió. Va ser un cap de setmana molt «apassionat».

   

 

Darrera actualització: 09.04.2020 | 19:15