Teatre Auditori

Molt més que un teatre.

Poesia arquitectònica feta per Alvaro Siza.

El teatre Auditori de Llinars és un espai creat per assolir l'objectiu d'acollir i que hi convisquin, una programació de primera línia, entitats culturals del poble, residències i com no lloguers entre altres esdeveniments. Els seus diferents espais i sales polivalents, estan preparats per a la realització de qualsevol acte: reunions d'empreses, convencions i congressos, conferències, presentacions i tots els reptes que es puguin necessitar. 

L'edifici disposa d'una gran zona d'aparcament gratuita amb capacitat per a 100 vehicles, així com un accés ampli i còmoda per a descarregar el material necessari pels actes. 

El TA disposa també d'un equipament tècnic d'última generació, així com d'un servei tècnic propi de la casa.

I no oblidar-nos de l'entorn en el que està ubicat, a les faldes del Montseny, en mig d'una gran zona ajardinada. 

T'animes a descobrir el TA amb nosaltres?

Sala Gran

La Sala Gran es composa d'una elegant platea de 296 butaques, amb espais per a públic amb mobilitat reduïda a peu pla de l’entrada. Les butaques es distribueixen en 3 zones: una central frontal i 2 graderies al darrera. El passadís d’entrada de públic se situa al centre de la sala. Les parets i sostre de la sala són corbades per tal d’afavorir la bona sonoritat i evitar rebots sonors no desitjats.

El control tècnic és a la part superior de la sala, centrat i amb visibilitat i escolta òptima. És una zona àmplia, amb suficient espai per a un control de llum, un de so, un de vídeo i un projector situat just al centre.

El lloguer d'aquesta sala requereix de personal tècnic de la casa, que es pressuposta a part. També es pot llogar amb servei de taquilles, bar, càterings, cap de sala i el que es necessiti.

L’escenari té unes mides de 17,80m x 10,1m (ample/profund) totals, de la qual, l’espai escènic hàbil és d’aproximadament d’uns 9m x 8m (amb un petit marge de modificació en funció de la posició de les cametes (3m d’ample), l’ús del prosceni (1,1m de boca a teló de boca) i de la situació del teló de fons/ciclorama.

Sala Tallers

De dimensions àmplies (15 x 10 metres) i una alçada de sostre de 7m al voral i 8m al centre. És una sala diàfana amb llum natural, equip de so, wifi i mircrofonia que permet fer des d’actuacions, a assajos, conferències, presentacions, reunions i el que es sol·liciti.

Té capacitat per a un màxim de 200 persones. 

Sala Montseny

Espectacular sala allargada amb finestrals a banda i banda, llum natural i capacitat per a 100 persones màxim. Equipada amb equip de so, wifi, serveis i microfonia. Accés directe des de l’exterior i terrassa panoràmica.

Les seves dimensions son de 18m x 7,5 i el sostre té una alçada de 3m al voral i 3,8 al centre.

És polivalent i permet acollir qualsevol acte, des d’una reunió, presentació, cerimònia, assaig...

Box 1

Sala quadrada polivalent de sostres alts i llum exterior, insonoritzada. Permet des d’un assaig musical a una reunió de fins a 20 persones.

Box 2

Sala quadrada polivalent de reduïdes dimensions, insonoritzada i amb llum natural. Permet des d’un assaig musical a una reunió de fins a 10 persones.

Pati interior, Hall, Àgora

L’espai disposa d’altres espais oberts que poden ser llogats de forma individual o conjuntament amb els espais principals. 


Vols llogar alguna de les sales del Teatre Auditori? Vols visitar-lo? Escriu a bgoicoechea@teatreauditorillinars.cat 


Ronda Sant Antoni, 19 - 08450 Llinars del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938411695
Lloc web: www.teatreauditorillinars.cat/ca/teatre-auditori/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 19.05.2023 | 14:48