Economia

Notícies

 • 9 de juliol de 2018 Open Night 2018 Open Night 2018

  Una nova edició de l'Open Night es va celebrar el passat cap de setmana, 6 i 7 de juliol a Llinars, un acte organitzat per la UBIC i l’Ajuntament que aquest any celebra la seva cinquena edició, amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure.

 • 29 de juny de 2018 Premiats en el sorteig del concurs de la 7a Setmana del "Pintxo" Primer premi

  Els dies 27 i 28 de juny es va realitzar el sorteig del concurs de la 7a Setmana del "Pintxo". Carme Casanova de Llinars ha obtingut el 1r premi: una estada de cap de setmana per a dues persones a la Masia Can Canal a Llinars del Vallès. Elios Navarrete de Llinars, s'ha fet amb el segon premi: una ronda per a dues persones de degustacions valorada en 6 € per cadascun en els establiments participants, i Sílvia Fontanella de Sant Celoni ha obtingut el tercer premi: dues entrades per al Teatre Auditori de Llinars.

   

 • 4 de juny de 2018 La 1a Setmana de la Salut i la Bellesa a Llinars 1a Setmana de la Salut i la Bellesa a Llinars

  Del 28 de maig al 2 de juny, Llinars va acollir la 1a Setmana de la Salut i la Bellesa, un cicle d’activitats i tallers de recomanacions de salut per aprendre a estar en forma, gaudir d’un bon estat d’ànim, adquirir hàbits saludables i en definitiva, sentir-nos més bé amb nosaltres mateixos i el nostre entorn. 

Documentació

Darrera actualització: 24.09.2018 | 14:41