Economia

Nou canal de Telegram

Nou canal de Telegram

📢 L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha posat en marxa un nou canal de missatgeria a través de l'aplicació Telegram per poder informar al sector comercial i de restauració del municipi.

✅ Farà accessible la comunicació de formació, notícies i informació sobre tot allò relacionat en el sector del Comerç i la Restauració.

✅L'estrena del nou canal de Telegram coincideix amb l'actual situació de crisi pel #coronavirus, per aquest motiu, durant aquests dies, se centrarà a oferir continguts d'interès en relació a aquesta qüestió, ja sigui notícies estrictament del municipi o consells i recomanacions de les diverses administracions.

✅Aquest canal és públic i tothom qui ho vulgui s'hi podrà subscriure a través del següent 🔗  https://t.me/DinamitzComercialLlinars  i rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives als dos sectors.

👉Per poder-se unir a aquest canal cal descarregar-se l'aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.

Notícies

 • 3 de juliol de 2020 La comunitat de municipis del Baix Montseny organitza un nou cicle de tallers en línia per a empreses i persones autònomes Nou cicle de tallers en línia per a empreses i persones autònomes

  En el marc del cicle de webinars Reactivem el Baix Montseny promoguts per la Comunitat de Municipis del Baix Montseny, entre els quals s'inclou l'Ajuntament de Llinars, s'ha programat pels propers dimecres 8, 15 i 22 de juliol un curs sobre Administració electrònica per a empreses per facilitar l’operativa dels tràmits en línia.

 • 9 de juny de 2020 Setmana de la Salut i la Bellesa Setmana de la Salut i la Bellesa

  Del 15 al 19 de juny tindrà lloc una nova edició de la Setmana de la Salut i la Bellesa, que organitza la Unió de Botiguers de Llinars amb la col·laboració de l'Ajuntament.
  Aquesta edició es celebrarà en format virtual.

 • 6 de juny de 2020 Webinar amb Toni Nadal Webinar amb Toni Nadal

  La Comunitat de Municipis del Baix Montseny, entre els quals hi participa l'Ajuntament de Llinars del Valles, continua amb el cicle de webinars empresarials, sota el lema Reactivem el Baix Montseny.

Activitats

Plans i campanyes

Darrera actualització: 16.05.2020 | 15:09