Economia

Nou canal de Telegram

Nou canal de Telegram

📢 L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha posat en marxa un nou canal de missatgeria a través de l'aplicació Telegram per poder informar al sector comercial i de restauració del municipi.

✅ Farà accessible la comunicació de formació, notícies i informació sobre tot allò relacionat en el sector del Comerç i la Restauració.

✅L'estrena del nou canal de Telegram coincideix amb l'actual situació de crisi pel #coronavirus, per aquest motiu, durant aquests dies, se centrarà a oferir continguts d'interès en relació a aquesta qüestió, ja sigui notícies estrictament del municipi o consells i recomanacions de les diverses administracions.

✅Aquest canal és públic i tothom qui ho vulgui s'hi podrà subscriure a través del següent 🔗  https://t.me/DinamitzComercialLlinars  i rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives als dos sectors.

👉Per poder-se unir a aquest canal cal descarregar-se l'aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.

Notícies

  • 26 de novembre de 2020 Llinars, fes Nadal al teu comerç!

    L'Ajuntament ha promogut la realització d'un vídeo promocional del comerç local, amb la col·laboració de diferents comerciants del municipi.

  • 18 de novembre de 2020 Curs de carretoner Curs de carretoner

    Sempre pensant en les persones en situació d'atur i en aquelles que volen millorar la seva situació laboral, el Servei Local d'Ocupació de Llinars ofereix un curs de carretoner del 3 al 12 de desembre a Can Mas Bagà.

  • 27 d'octubre de 2020 Curs d'anglès online: Els essencials d'una entrevista de feina en anglès Curs d'anglès online: Els essencials d'una entrevista de feina en anglès

    El Servei Local d'Ocupació us ofereix un curs d'anglès online per poder fer front a una entrevista de feina.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 16.05.2020 | 15:09