Cultura

Notícies

 • 9 de juliol de 2019 La Pineda del Castell Nou acull l'inici del FeStA Avo Kanto de la Cia Barcelona Gipsy Balkan Orquestra

  El tret de sortida del FeStA dissabte passat, 6 de juliol va ser tot un èxit!

  La Pineda del Castell Nou va ser l'escenari escollit per donar inici a aquest festival de música a l'aire lliure d'estiu. 
  La Cia Barcelona Gipsy Balkan Orquestra va oferir el recital "Avo Kanto" amb ritme sefardís, gitanos, otomans, àrabs i mediterranis.

 • 13 de maig de 2019 La Colla Gegantera La Patufa celebra la Trobada Gegantera 2019 Trobada Gegantera 2019

  Una desena de colles van participar en la Trobada Gegantera el passat 11 de maig, una festa que, un cop l’any, aplega colles convidades d’arreu del territori per omplir els carrers de música, balls, festa, sentiment i tradició. Els amfitrions de la Trobada van ser la família gegantera de Llinars: en Rimbau i la Sibil·la de Corbera, en Guirbert i na Sança, l’isard i els capgrossos. Les colles convidades van ser les d’Avinyó, Martorell, Sant Antoni de Vilamajor, Granollers, Espluga de Francolí, Sant Pere de Vilamajor, La Batllòria, Dosrius i el Prat de Llobregat.

 • 24 d'abril de 2019 La Diada de Sant Jordi a Llinars

  El passat 23 d'abril es va celebrar la Diada de Sant Jordi, i a Llinars van tenir lloc diverses activitats durant tota la jornada.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 12.12.2018 | 12:31