Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès 2022

Dimecres, 9 de febrer de 2022 a les 00:00

VENIU A MI. LA PASSIÓ DE LLINARS ARRIBA A LA 20a EDICIÓ

Els propers 2, 3, 9 i 10 d’abril a les 17 h a la Sala Gran del Teatre Auditori de Llinars (Rda. Sant Antoni de Vilamajor, 19, de Llinars del Vallès) tindran lloc les representacions de 2022 de «Veniu a mi, La Passió de Llinars del Vallès». Després de la suspensió el 2020 a causa del confinament i de les representacions de 2021, que foren batejades pel grup com a «Passió de resistència» i que van estar marcades per les restriccions anticovid-19, aquest abril arriba La Passió 2022 amb una versió que s’acosta a les edicions prepandèmia.

Enguany se celebren les 20 edicions de La Passió. Els anys 2007 i 2008 no es va poder representar per motius organitzatius i el 2020 per la suspensió a causa del confinament, és per aquest motiu que els 35 anys del grup Till- Tall i les 20 edicions de La Passió han coincidit. Unes xifres prou significatives com perquè l’entitat se senti orgullosa i que mereixen ser destacades.

Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès és un esdeveniment cultural de primer ordre que ja forma part de l’agenda anual de molts vallesans. Aquesta Passió es va estrenar l’any 2000 i des d’aleshores, excepte els anys indicats més amunt, ha posat en escena quatre representacions anuals, sempre els dos caps de setmana anteriors a la Setmana Santa pròpiament dita, essent el Diumenge de Rams el darrer dia de funció.

El passat 22 de gener va tenir lloc al Teatre Auditori la presentació de la banda sonora de la Passió, obra del pianista i compositor David Gómez Comino. El Quartet La Passió, format per Enric Riera i Laia Besalduch, violins; Maria Juan, viola i Taïs Costa, violoncel, va interpretar algunes de les peces més representatives que integren la banda sonora. La música recull els moments dolços, tristos i alegres de l'obra, 38 peces amb una durada de poc més d'una hora que incrementaran l'emoció de l'espectador/a.
En el mateix acte va tenir la presentació del cartell de l'edició 2022 realitzat per Xavier Morell. La imatge triada és la de Jesús enmig de la platea i vist des de l'escenari.

Presentació de Descobrint una banda sonora. Presentació de la música de la Passió de Llinars

Reflexió al voltant de la composició feta pel seu autor, en David Gómez Comino.  


Més informació:
Reyes Barragán Tel. 687 30 88 44/ reyesbarragan@yahoo.es
Grup de teatre Till-Tall llinars@tilltall-teatre.cat
https://www.facebook.com/grupdeteatretilltall
https://twitter.com/Till_Tall
https://www.instagram.com/tilltallteatre/

Darrera actualització: 14.03.2022 | 16:18