Comerç i Turisme

Guies de protecció de dades per al comerç de proximitat

La Diputació de Barcelona posa a la vostra disposició 3 guies en relació a la protecció de dades i el comerç urbà.La normativa entorn a la protecció de dades és tant per al teixit comercial com per a la ciutadania, entesa com a persones consumidores, una qüestió cabdal donada la seva repercussió tant jurídica com econòmica si no se'n fa un bon ús de les mateixes.

S'ha fet una redacció més facilitadora per al seu coneixement pels diferents col·lectius als quals s'adrecen:

- Comerciants 
- Associacions de comerciants 
- Perfil tècnic dels ajuntaments 

🌍 Més informació a www.diba.cat/comerc

Nou canal de Telegram

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha posat en marxa un nou canal de missatgeria a través de l'aplicació Telegram per poder informar al sector comercial i de restauració del municipi.

 • Farà accessible la comunicació de formació, notícies i informació sobre tot allò relacionat en el sector del Comerç i la Restauració.
 • L'estrena del nou canal de Telegram coincideix amb l'actual situació de crisi pel #coronavirus, per aquest motiu, durant aquests dies, se centrarà a oferir continguts d'interès en relació a aquesta qüestió, ja sigui notícies estrictament del municipi o consells i recomanacions de les diverses administracions.
 • Aquest canal és públic i tothom qui ho vulgui s'hi podrà subscriure a través del següent 🔗 https://t.me/DinamitzComercialLlinars i rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives als dos sectors.
 • 👉Per poder-se unir a aquest canal cal descarregar-se l'aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.

Projecte FEDER

Turisme sostenible al Baix Montseny 
Monogràfic (+ info)

Destaquem
Campanyes
 • Montseny Circuit Art Montseny Circuit Art 15-03-2022

  Un grup de centres culturals del Vallès Oriental s'han unit per impulsar un Circuit Artístic que promou la creació del nostre territori i dona visibilitat als artistes locals.
  Ho fan des del convenciment que l’art és un actiu cultural més a explorar en plena natura, als peus del Montseny. No et perdis l’experiència de redescobrir aquesta terra des d’una nova mirada. A Llinars hi trobareu adherits al circuit l'Espai d'Art Llinars i l'Espai d'Art Ruscalleda.

  Aquest circuit tindrà lloc per primera vegada el cap de setmana del 19 i 20 de març. Consulteu la programació adjunta.

 • Viles Florides Llinars és Vila Florida 07-05-2021

  Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
  Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.
  Llinars es va unir al projecte Viles Florides l'any 2015, i en aquest apartat trobareu la informació de les actuacions que ha dut a terme des d'aleshores.

 • Setmana de la Dona 2021 Setmana de la Dona 2021 16-02-2021

  Us oferim el programa de la 3a edició de la Setmana de la Dona💜

  Consulteu les dates i gaudiu de les activitats que us tenim preparades!!

  Ja ho sabeu, del 6 al 13 de març tot Llinars estarà ple d'activitats de la #setmanadeladonallinars

  #eltalentnotégènere 
  #novullservalentavullserlliure 
  #senselesdonesnohiharevolució 
  #tresvoltesrebel 
  #viveslliuresicombatives

 • 24a Fira dels Torrons 27-11-2020

  7 i 8 de desembre de 2020

Notícies
 • El Castell Nou acull la 26a Fira dels Torrons El Castell Nou acull la 26a Fira dels Torrons 14-12-2022

  Un cop més, la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès, que celebrava la seva 26a edició ha estat tot un èxit, gaudint de més de 10.000 visitants durant els tres dies que s’ha celebrat: 3, 4 i 5 de desembre. L’escenari escollit, el Castell Nou, ha estat un dels grans protagonistes del seu èxit, així com tota l’organització de l’esdeveniment.

 • Baix Montseny, bons moments Baix Montseny, bons moments 16-09-2022

  Des de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny, integrada pels quinze municipis de la zona del Baix Montseny i de la que en forma part l’Ajuntament de Llinars del Vallès, s’ha realitzat un vídeo promocional conjunt amb l’objectiu de presentar els principals atractius turístics de la zona, a més de la situació privilegiada que suposa el Baix Montseny, amb el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor.

 • Concurs Setmana de la Sostenibilitat Números guanyadors del sorteig de la Setmana de la Sostenibilitat 01-07-2022

  Avui, 1 de juliol, s'ha celebrat al mercat setmanal el sorteig de la campanya de reutilització d'envasos i bosses de la Setmana de la Sostenibilitat.

 • Open Night 2022 Afectacions al trànsit en motiu de l'Open Night 2022 28-06-2022

  Des del divendres 1 de juliol a les 16.30 h fins dissabte 2 de juliol a les 3 de la matinada, quedaran tallats una sèrie de carrers i trams de carrers en motiu de l'Open Night 2022 organitzat per l'Ajuntament de Llinars i la UBIC.

 • Setmana de la Sostenibilitat 2022 Llinars ha celebrat la Setmana de la Sostenibilitat en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient 10-06-2022

  Al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient, i arrel de l’obtenció de la certificació de destinació turística Biosphere, Llinars ha celebrat la Setmana de la Sostenibilitat, un programa d’activitats per sensibilitzar a la població sobre la importància de tenir cura del medi ambient i de preservar el nostre entorn per una millor qualitat de vida.