Alcaldia

Salutació de l'Alcalde

 

En nom de la Corporació municipal, us dono la benvinguda al web de l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

Llinars del Vallès és un poble del qual ens sentim tots molt orgullosos.  La seva qualitat de vida, el seu entorn privilegiat i les seves tradicions en són uns clars exemples. Un municipi vibrant i actiu. 

Mitjançant aquesta pàgina web volem donar a conèixer a la gent de fora com és la nostra població i la nostra gent.  Aquí trobareu una àmplia informació sobre Llinars del Vallès, la seva història i el seu patrimoni, el seu comerç, els serveis, les festes, les fires, les activitats que s’hi desenvolupen i sobre l’actualitat del nostre municipi.

Les noves tecnologies són una eina del present, d’eficiència i eficàcia, complementàries als serveis presencials que presta l’administració, per això l’Ajuntament de Llinars ha apostat per les polítiques digitals amb una administració oberta les 24 hores al dia, els 365 dies de l’any.  Aquesta aposta ha suposat tenir diversos reconeixements en aquest sentit en els últims anys.

Mitjançant aquesta pàgina web podeu seguir l’acció de govern, conèixer els regidors i regidores o les actes de ple, entre d’altres.

Us convidem a navegar per aquesta eina.

Martí Pujol i Casals

Alcalde de Llinars del Vallès