Joventut

La Masoveria

Web de La Masoveria - Espai Jove de Llinars del Vallès

 Xarxes socials:

Destaquem
Campanyes
Notícies
 • Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil - estiu 2023
  Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil 11-05-2023

  El Curs de Premonitor/a de Lleure és un curs introductori al món de lleure i l’esport educatiu adreçat a joves entre 14 i 17 anys que volen participar o col·laborar en activitats d’educació en el lleure com a ajudants de monitor/a. Aquest curs està organitzat per l’Ajuntament de Llinars del Vallès i impartit per Dinàmics, escola de lleure reconeguda i autoritzada per la Direcció General de Joventut i el Servei Català d'Ocupació.

 • Projecte Escolta Jove Projecte Escolta Jove 05/05/2023

  La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Llinars posa en marxa el projecte “Escolta Jove”, finançat per la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de prevenir, preservar i sostenir el benestar emocional de joves a través d’un procés d’acompanyament psicoeducatiu i d’orientació emocional, vital i professional.

 • Asier Bautista finalista en els premis Talent Jove del Vallès Oriental Asier Bautista finalista en els premis Talent Jove del Vallès Oriental 27/04/2023

  El passat 26 d'abril de 2023 es va celebrar la gala dels premis Vallesà de l'any 2022, promogut pel diari 9 Nou i el consell comarcal del VO, a Santa Eulàlia de Ronçana.

 • Curs de monitor/a de lleure Curs de monitor/a de lleure 27/04/2023

  El proper mes de juny es posarà en marxa un nou curs intensiu de monitor/a de lleure, per a majors de 18 anys.

 • La Llavor 2023 La Llavor 2023 17/04/2023

  El pavelló 1 d’octubre va ser l’escenari escollit per celebrar la gran final de “La Llavor”, el concurs de música per a artistes emergents que aquest any ha celebrat la 5a edició.

 • Parc de Nadal Solidari 2022 03/01/2023

  Les tardes del 27 al 30 de desembre, els Pavellons Municipals i la Plaça dels Països Catalans de Llinars, van acollir el tradicional Parc de Nadal Solidari, que s’organitza des de l’espai Jove la Masoveria i compta amb moltes activitats i tallers per a infants i joves de totes les edats.