Noticies

 • Sr. Francisco José Casero Ruiz Defunció del regidor de Llinars, Sr. Francisco José Casero Ruiz 01/06/2023

  L’Ajuntament de Llinars del Vallès expressa el seu condol per la mort del regidor del Grup Municipal de Ciutadans, Sr. Francisco José Casero Ruiz.

  Destacar la tasca, treball i dedicació del Sr. Casero des de que va entrar a formar part del Consistori el 27 de gener de 2020.

  S’ha convocat un Ple extraordinari i urgent el dia 2 de juny de 2023 a les 9 h a la sala de plens municipal, pel tal de retre homenatge a la seva memòria i manifestar el condol de tot el Consistori i del poble de Llinars del Vallès.

  El funeral tindrà lloc al Tanatori de Mataró el dia 3 de juny de 2023 a les 12 h.

  El declaren dos dies de dol oficial.

 • Curs de manipulació d'aliments Curs de manipulació d'aliments 31/05/2023

  El Servei Local d'Ocupació de Llinars us ofereix el curs de manipulació d'aliments que es celebrarà el dia 14 de juny a Mas Bagà.

 • Consulta mesa electoral Ja saps a quina mesa has de votar? 25/05/2023

  El proper diumenge, 28 de maig de 2023, es celebraran eleccions municipals.
  A Llinars del Vallès, el col·legi electoral s'ubicarà al pavelló 1 d'octubre.
  Per facilitar a la població adulta la informació sobre la mesa a la qual s'han de dirigir per exercir el seu dret a vot, a través d'aquest enllaç apps.llinarsdelvalles.cat/meses/ s'accedeix a un apartat on, introduint les dades de la targeta censal, apareixerà el número de la mesa corresponent.
  Per altra banda, també existeix l'opció d'accedir a aquest apartat escanejant el QR que apareix a la imtage adjunta.

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple ordinari el proper dimarts, 30 de maig de 2023 25/05/2023

  La sessió plenària tindrà lloc a les 19 h.
  Serà retransmès al canal Ajuntament Llinars Plens de Youtube.
  Podreu veure'l de forma presencial també a la sala de plens de l'Ajuntament.

 • Setmana de la Natura Setmana de la Natura 22/05/2023

  Del 4 a l'11 de juny celebrarem la Setmana de la Natura a Llinars, uns dies dedicats a observar de prop el nostre entorn a través d'una sèrie d'activitats que ens portaran a endinsar-nos en la natura, descobrir-la i estimar-la.

 • Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil - estiu 2023 Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil 11/05/2023

  El Curs de Premonitor/a de Lleure és un curs introductori al món de lleure i l’esport educatiu adreçat a joves entre 14 i 17 anys que volen participar o col·laborar en activitats d’educació en el lleure com a ajudants de monitor/a. Aquest curs està organitzat per l’Ajuntament de Llinars del Vallès i impartit per Dinàmics, escola de lleure reconeguda i autoritzada per la Direcció General de Joventut i el Servei Català d'Ocupació.

 • Projecte Escolta Jove Projecte Escolta Jove 05/05/2023

  La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Llinars posa en marxa el projecte “Escolta Jove”, finançat per la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de prevenir, preservar i sostenir el benestar emocional de joves a través d’un procés d’acompanyament psicoeducatiu i d’orientació emocional, vital i professional.

 • La Bassa Nota informativa sobre la Bassa de la zona de l'antiga Bòvila 04/05/2023

  La bassa de l’antiga bòvila de l’empresa Cellisa prové de l’extracció d’argila per a la fabricació de material ceràmic.
  Un cop acabada l’activitat privada s’ha omplert de forma natural per aigua freàtica.
  Es tracta doncs d’una finca privada i d’una activitat privada.
  L’administració responsable de l’activitat de restauració és l’OGAU (Oficina de Gestió Ambiental Unificada) del Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya.
  L’empresa va cessar la seva activitat l’any 2008 aproximadament.
  Des d’aleshores s’hi han produït alguns abocaments incontrolats que han estat detectats i comunicats per l’Ajuntament als òrgans competents que han realitzat els corresponents informes i posteriors sancions.

 • Escola Salvador Sanromà Afectacions al trànsit en motiu de les II Jornades esportives de l'escola Salvador Sanromà 04/05/2023

  En motiu de les II Jornades esportives organitzades per l'AFA Salvador Sanromà, el proper diumenge 7 de maig es tancarà la circulació dels següents carrers:

 • El Castell Nou acull la celebració dels 25 anys de concerts a Sanata El Castell Nou acull la celebració dels 25 anys de concerts a Sanata 04/05/2023

  El Cicle de Concerts a Sanata ha arribat als 25 anys de celebració, una data molt especial que posa de manifest el gran èxit del que han gaudit aquests concerts al llarg de tots aquests anys. El passat 30 d’abril, el Castell Nou va acollir una celebració especial del 25è aniversari on es va oferir un concert extraordinari amb alguns músics que han format part de la història del cicle, i una projecció d’un documental sobre la seva trajectòria.

 • 28 M Al·legacions a la designació de membre de mesa electoral 03/05/2023

  Us informem que si heu estat designat per ocupar un càrrec de membre de mesa en les properes eleccions municipals del 28 de maig, i no podeu exercir-lo per alguna causa justificada, disposeu d’un termini de 7 dies per presentar la corresponent al·legació, que podeu realitzar-la  de la següent manera:

 • Ajuntament de Llinars del Vallès Ple extraordinari el proper dilluns, 2 de maig de 2023 28/04/2023

  La sessió plenària tindrà lloc a les 8 h.
  Serà retransmès al canal Ajuntament Llinars Plens de Youtube.
  Podreu veure'l de forma presencial també des de la Sala de Plens de l'Ajuntament, plaça de la Vila, 1.

 • Asier Bautista finalista en els premis Talent Jove del Vallès Oriental Asier Bautista finalista en els premis Talent Jove del Vallès Oriental 27/04/2023

  El passat 26 d'abril de 2023 es va celebrar la gala dels premis Vallesà de l'any 2022, promogut pel diari 9 Nou i el consell comarcal del VO, a Santa Eulàlia de Ronçana.

 • Curs de monitor/a de lleure Curs de monitor/a de lleure 27/04/2023

  El proper mes de juny es posarà en marxa un nou curs intensiu de monitor/a de lleure, per a majors de 18 anys.

 • La Llavor 2023 La Llavor 2023 17/04/2023

  El pavelló 1 d’octubre va ser l’escenari escollit per celebrar la gran final de “La Llavor”, el concurs de música per a artistes emergents que aquest any ha celebrat la 5a edició.

 • La Fundació Viver Bell-lloc reconeix l'Ajutament en la seva tasca d'inserció laboral La Fundació Viver de Bell-lloc reconeix l'Ajutament de Llinars en la seva tasca d'inserció laboral 17/04/2023

  El passat dimecres, 12 d'abril, es va celebrar al Teatre Auditori de Cardedeu l'acte de celebració dels 40 anys de trajectòria de la Fundació Viver de Bell-lloc, dedicada a la inclusió social i laboral de persones amb disCapacitat intel·lectual, trastorn de la salut mental i en risc d'exclusió.

 • Prestació d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA) Prestació d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA) 14/04/2023

  Es tracta d'un ajut econòmic per al pagament de productes i serveis que contribueixin a l'autonomia personal de les persones amb discapacitat reconeguda, en millorin la qualitat de vida i fomentin la seva integració social.

 • Convocatòria d'ajuts a l'escolarització 2023-24 Convocatòria d'ajuts a l'escolarització 2023-24 12/04/2023

  Termini per presentar les sol·licituds del 13 al 26 d'abril.

 • Façana Ajuntament de Llinars - plaça de la Vila, 1 Eleccions municipals del dia 28 de maig de 2023 06/04/2023

  Entre els dies 10 i 17 d’abril, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre possibles errors, inclusions o exclusions al cens.

 • Curs per saber realitzar un CV digital Curs per saber realitzar un CV digital 06/04/2023

  El servei local d'ocupació de Llinars us ofereix el curs "Del CV tradicional a CV digital" que es celebrarà els dies 20, 21 i 27 d'abril en modalitat presencial.

 • Bassa de l'antiga Bòbila Reunió d’alcaldia amb el secretari general Sr. David Mascort Subiranas 04/04/2023

  Avui dimarts, 4 d’abril del 2023, l’alcalde de Llinars, equip de govern i equip tècnic municipal s’han entrevistat amb el secretari General i Direcció General de la Conselleria de Política ambiental de la Generalitat de Catalunya.

 • Escola Bressol Petits Estels El ple augmenta la capacitat de l’Escola Bressol Petits Estels. 04/04/2023

  El ple del passat 27 de març va aprovar, per unanimitat dels regidors i regidores presents, l’ampliació de la capacitat de l’escola bressol, augmentant-la de 94 a 122 infants.

 • Interns de Quatre Camins adeqüen antics contenidors de recollida selectiva com a refugis per a gats Interns de Quatre Camins adeqüen antics contenidors de recollida selectiva com a refugis per a gats 03/04/2023

  L’Ajuntament de Llinars ha donat suport a la iniciativa de Mixets Llinars, entitat dedicada a tenir cura de les colònies de gats comunitaris, per adequar antics contenidors de recollida selectiva i convertir-los en refugis per a gats.

 • Caminades saludables i estiraments Caminades saludables i estiraments 03/04/2023

  Per celebrar el mes de l'activitats física, l'Ajuntament de Llinars i l'EAP Alt Mogent organitzen dues Caminades Saludables i sessions d'estiraments obertes a tothom.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 11:35
Darrera actualització: 06.04.2022 | 11:35