Turisme

Llinars del Vallès és un municipi situat a 40 quilòmetres de Barcelona, tocant al Montseny i al costat de la serra del Montnegre Corredor. Certificat com a destinació turística Biosphere, compta amb un entorn natural molt ric per passejar i amb múltiples rutes per fer a peu o amb bicicleta. 

Dins d'aquest entorn natural es poden descobrir llocs d'interès com esglésies de totes les èpoques, les restes del Castellvell del segle IX-X, contemplar l'arquitectura modernista de Can Bordoi i visitar la Torre del Moro o Torrassa, una torre de defensa que es remunta a l'època romana que es pot visitar els caps de setmana i dies festius, i des d'on s'aprecien vistes privilegiades del Vallès i del Maresme.

Al centre del poble es troba el Castell Nou, és un dels millors palaus renaixentistes conservats del país datat l'any 1558. També podem contemplar l'arquitectura d'Álvaro Siza al Teatre Auditori de Llinars i gaudir d'una programació d'arts escèniques i musical de qualitat.

L'oferta d'allotjament rural permet gaudir d'una escapada en família, amb amics, en parella i també per reunions d'empresa on podeu gaudir de la tranquil·litat de l'entorn i allunyar-vos de l'estrès de les grans ciutats.

Tot l'any és bona època per visitar Llinars i conèixer les seves tradicions: el mes de setembre es celebra la Festa Major, a la tardor, durant la temporada bolataire, es poden trobar bolets als nostres boscos, sobretot rovellons, que han estat i són ingredients autòctons. Al desembre s'organitza la Fira dels Torrons i el diumenge de Carnestoltes es fa la ballada de Gitanes, segell de la comarca.

Plànol turístic de Llinars del Vallès

Tríptic amb propostes i informació turística

Darrera actualització: 18.04.2024 | 15:31