Turisme i sostenibilitat

A Llinars apostem per la sostenibilitat del municipi donant valor a polítiques mediambientals, afavorint l’economia local i cooperant amb fins socials. Què fem a Llinars en matèria de sostenibilitat?

Conscients d’això, treballem d’acord als principis i objectius adoptats específicament en la Cimera Mundial sobre el Desenvolupament Sostenible 2015, la COP 21 i la Carta Mundial de Turisme Sostenible +20.

Des del consistori ens comprometem a portar a terme una gestió sostenible de les activitats que organitzem, mitjançant l’adopció de compromisos orientats a la prevenció, l’eliminació o la reducció de l’impacte de les instal·lacions municipals – tant internes com externes – així com a l’optimització de millora del comportament de la ciutadania amb l’entorn.

Per aquest motiu hem elaborat un decàleg de bones pràctiques sostenibles adreçades a tota la ciutadania, en col·laboració amb agents públics i privats del territori. Apostem perquè Llinars sigui una destinació integradora socialment, pròspera econòmicament i desenvolupada sosteniblement. Ens hi ajudes? 

Decàleg de bones pràctiques:

  

Propostes per gaudir del municipi d’una manera sostenible i responsable:

Mobilitat responsable

- Informació relativa a transport públic

- Espais d'aparcament habilitat a l'àrea central.

- Relació d'itineraris senyalitzats.

Consum local

Llinars tot l’any! El municipi està ubicat prop de dos espais naturals únics: el Parc Natural del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor.

Hi podràs trobar tots els serveis perquè et sentis com a casa: allotjaments per prolongar la teva estada, restaurants amb productes de proximitat i també un espai comercial on adquirir diferents tipologies de productes.

On menjar a Llinars?

On dormir a Llinars? 

Què comprar a Llinars?

Espais i propostes per a tothom

Equipaments municipals accessibles i alimentats amb energies renovables.

Teatre Auditori de Llinars: Funcions adaptades. Programa Culturament.
www.teatreauditorillinars.cat

Agenda d'activitats.