Promoció Econòmica

Destaquem
Campanyes
 • 26a Fira dels Torrons 26a Fira dels Torrons 02-11-2022

  Aneu reservant dates perquè ja tenim aquí la 26a Fira dels Torrons de Llinars🎄

 • 25a Fira dels Torrons 25a Fira dels Torrons 02-11-2021

  25a edició de la Fira dels Torrons de Llinars del Vallès. 
  4, 5 i 6 de desembre de 2021.

 • Curs en línia Curs online "Treballador/a Autònom/a: informa't de totes les obligacions i drets que tens". Noves mesures, moratòries i ajudes de la teva activitat 26-05-2021

  L'Ajuntament de Llinars del Vallès col·labora conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Celoni en l'organització del curs Treballador Autònom: informa't de totes les obligacions i drets que tens, que es realitzarà dintre del marc: Acord pel desenvolupament i l'ocupació del Baix Montseny.

 • Viles Florides Llinars és Vila Florida 07-05-2021

  Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
  Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.
  Llinars es va unir al projecte Viles Florides l'any 2015, i en aquest apartat trobareu la informació de les actuacions que ha dut a terme des d'aleshores.

 • 24a Fira dels Torrons 27-11-2020

  7 i 8 de desembre de 2020

Notícies
 • Curs de neteja industrial Curs de neteja industrial 30-11-2022

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix el primer curs de Neteja Industrial arrel de la creixent demanda de perfils en aquest sector.

 • Dissenya el teu CV amb Canva Dissenya el teu CV amb Canva 14-11-2022

  El Servei Local d'Ocupació us ofereix un curs per aprendre a utilitzar les plantilles que ofereix el programa Canva.com a l'hora de confeccionar un currículum vitae atractiu que destaqui entre la resta.

 • Curs de carretoner/a Curs de carretoner/a 07-11-2022

  El Servei Local d'Ocupació segueix apostant per la formació i en aquest sentit ofereix un curs de carretoner/a que tindrà lloc del 21 al 24 de novembre. 

 • Curs de manipulació d'aliments. Curs de manipulació d'aliments 27-10-2022

  El servei local d'ocupació de Llinars us ofereix un curs de manipulació d'aliments que es celebrarà el 10 de novembre en modalitat presencial.

 • SolarProfit i l’Ajuntament de Llinars del Vallès s’uneixen per realitzar el seu primer curs d’instal·ladors de plaques solars SolarProfit i l’Ajuntament de Llinars del Vallès s’uneixen per realitzar el seu primer curs d’instal·ladors de plaques solars 04-10-2022

  Es tracta d’una col·laboració pionera entre una empresa privada i una entitat pública en el sector de les energies renovables, amb l’objectiu de fomentar i promocionar la inclusió formativa i donar més competències a la ciutadania en l’accés al mercat laboral.

  Les persones interessades es poden inscriure fins el dia 11 d’octubre, i SolarProfit preveu contractar les persones que superin el curs.

 • Curs d’instal·lador/a de plaques solars Curs d’instal·lador/a de plaques solars 29-09-2022

  L'Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha organitzat un projecte innovador d’intermediació laboral per al foment de l’ocupació en el sector d’energies renovables. En aquest sentit us ofereix un curs d’instal·lador/a de plaques solars, gratuït i de modalitat presencial.