Promoció Econòmica

Destaquem
Campanyes
 • 26a Fira dels Torrons 26a Fira dels Torrons 02/11/2022

  Aneu reservant dates perquè ja tenim aquí la 26a Fira dels Torrons de Llinars🎄

 • Curs en línia Curs online "Treballador/a Autònom/a: informa't de totes les obligacions i drets que tens". Noves mesures, moratòries i ajudes de la teva activitat 26/05/2021

  L'Ajuntament de Llinars del Vallès col·labora conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Celoni en l'organització del curs Treballador Autònom: informa't de totes les obligacions i drets que tens, que es realitzarà dintre del marc: Acord pel desenvolupament i l'ocupació del Baix Montseny.

 • Viles Florides Llinars és Vila Florida 07/05/2021

  Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
  Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.
  Llinars es va unir al projecte Viles Florides l'any 2015, i en aquest apartat trobareu la informació de les actuacions que ha dut a terme des d'aleshores.

 • 24a Fira dels Torrons 27/11/2020

  7 i 8 de desembre de 2020

 • Llinars celebra la segona Taula de treball de Turisme. Llinars celebra la segona Taula de treball de Turisme 18/12/2023

  Llinars del Vallès ha celebrat aquest dilluns 18 de desembre la segona Taula de treball de Turisme. La sessió, que s’ha fet a la Sala Montseny del Teatre Auditori, ha girat al voltant de la sostenibilitat al sector turístic, presentant el Pla estratègic de turisme en què s’està treballant, però també s’han tractat les certificacions de qualitat del sector turístic i s’ha fet un taller pràctic amb casos d’èxit de com contribuir a l’assoliment dels ODS en empreses i entitats.

 • La Fira dels Torrons de Llinars ha tornat a ser un èxit. La Fira dels Torrons de Llinars del Vallès acull més de 12.000 persones 04/12/2023

  La 27a Fira dels Torrons de Llinars del Vallès ha complert totes les expectatives. La trobada ha tingut lloc aquest cap de setmana i s’ha consolidat com una cita imprescindible per gaudir en família i en el calendari dels primers actes nadalencs. Això s’ha demostrat amb el suport del públic: més de 12.000 persones s’han acostat a la zona del Castell Nou.

 • L'encesa dels llums de Nadal canvia de data: es farà dissabte 2 de desembre L'encesa dels llums de Nadal canvia de data: es farà dissabte 2 de desembre 30/11/2023

  La previsió de pluja per aquest divendres, 1 de desembre, ha obligat a canviar la data de l'encesa de l'enllumenat de de Nadal de Llinars. Finalment serà dissabte 2 de desembre a partir de les 18.00h.

 • Llinars entra en estat de preemergència per la sequera. Llinars del Vallès entra en estat de preemergència per la sequera  29/11/2023

  Llinars del Vallès entra aquest dimecres 29 de novembre en estat de preemergència per la sequera. El municipi, un dels que s’abasteix del sistema Ter-Llobregat, passa a l’escenari d’excepcionalitat agreujada.

 • Fira dels Torrons 2022 Viu la 27a Fira dels Torrons 27/11/2023

  Llinars del Vallès celebrarà la 27a Fira dels Torrons el proper cap de setmana, 2 i 3 de desembre. Una fira d’accés gratuït, amb el petit creador i l’artesà gastronòmic com a protagonista i la inspiració nòrdica dels mercats nadalencs europeus. Presentem les creacions de 80 propostes de diferents disciplines artístiques i gastronòmiques, a més d’activitats familiars i infantils. La Fira es tornarà a celebrar en un marc incomparable com és el Castell Nou de Llinars, espai que li aporta un valor afegit.