Turisme

Llinars del Vallès és un municipi situat a 40 quilòmetres de Barcelona, tocant al Montseny i al costat de la serra del Montnegre Corredor , compta amb un entorn natural molt ric per passejar i amb múltiples rutes per fer a peu o amb bicicleta.

Dins d'aquest entorn natural es poden descobrir llocs d'interès com esglésies de totes les èpoques, les restes del Castellvell del segle IX-X, contemplar l'arquitectura modernista de Can Bordoi i visitar la Torre del Moro o Torrassa , una torre de defensa que es remunta a l'època romana que es pot visitar els caps de setmana i dies festius, i des d'on s'aprecien vistes privilegiades del Vallès i del Maresme.

Al centre del poble es troba el Castell Nou , és un dels millors palaus renaixentistes conservats del país datat l'any 1558. També podem contemplar l'arquitectura d'Álvaro Siza al Teatre Auditori de Llinars i gaudir d'una programació d'arts escèniques i musical de qualitat.

L'oferta d'allotjament rural permet gaudir d'una escapada en família, amb amics, en parella i també per reunions d'empresa on podeu gaudir de la tranquil·litat de l'entorn i allunyar-vos de l'estrès de les grans ciutats.

Tot l'any és bona època per visitar Llinars i conèixer les seves tradicions: el mes de setembre es celebra la Festa Major, a la tardor, durant la temporada bolataire, es poden trobar bolets als nostres boscos, sobretot rovellons, que han estat i són ingredients autòctons. Al desembre s'organitza la Fira dels Torrons i el diumenge de Carnestoltes es fa la ballada de Gitanes, segell de la comarca.

Plànol turístic de Llinars del Vallès

Darrera actualització: 22.09.2022 | 14:01