Joventut

La Masoveria

La Masoveria - Espai jove

Web de  La Masoveria - Espai Jove de Llinars del Vallès

  Xarxes socials:

Notícies

  • 14 de gener de 2019 El TA acollirà la 4a edició de la representació teatral dels alumnes de 2n d’ESO de l’assignatura optativa Teatre i Vida. Esquetxos teatrals assignatura Teatre i Vida

    Aquest proper dissabte, 19 de gener a les sis de la tarda, els dotze alumnes de l’assignatura Teatre i Vida de l'Institut Giola representaran “Només espectadors? No, jo soc protagonista” , esquetxos protagonitzats per el Jan, l’Eva, el David, l’Arnau, el Kilian, el Jassim, la Mariví, el Jordi, el Nil, la Marisa, el Wael i la Naiara, on ens mostraran el camí que recorren els personatges per deixar de ser espectadors i implicar-se com a protagonistes enfront les relacions abusives.

  • 7 de gener de 2019 Nadal a Llinars Reis Mags

    Comencem l’any 2019 deixant enrere les festes nadalenques que tant ens han fet gaudir a grans, menuts i menudes.

  • 20 de desembre de 2018 Agenda de Serveis 26

    Ja podeu consultar digitalment el nou número de l'Agenda de Serveis, una publicació que pretèn informar de tota l'actualitat relacionada amb el nostre municipi, fent un repàs de les notícies més destacades i temes d'interès de la tardor de 2018. Ah! I també trobareu la informació de la nova temporada d'hivern i primavera del Teatre Auditori!

Darrera actualització: 08.01.2019 | 10:05