Joventut

La Masoveria

La Masoveria - Espai jove

Web de La Masoveria - Espai Jove de Llinars del Vallès

 Xarxes socials:

Notícies

  • 28 d'octubre de 2021 Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil Curs de premonitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil

    El Curs de Premonitor/a de Lleure és un curs introductori al món de lleure i l’esport educatiu adreçat a joves entre 14 i 17 anys que volen participar o col·laborar en activitats d’educació en el lleure com a ajudants de monitor/a. Aquest curs està organitzat per l’Ajuntament de Llinars del Vallès i impartit per Dinàmics, escola de lleure reconeguda i autoritzada per la Direcció General de Joventut i el Servei Català d'Ocupació.

  • 20 de juliol de 2021 Llinars celebra la 3a edició de “La Llavor” 3a edició de “La Llavor”

    La tercera edició del Concurs de Música ‘La Llavor’ per a artistes emergents es va celebrar el passat dissabte, 17 de juliol al vespre, a l’escenari de la Pineda del Castell Nou. De les 15 bandes i els 5 solistes que havien presentat els seus temes, el jurat va escollir-ne 3 finalistes en cadascuna de les categories. La novetat d’enguany és que tots els finalistes dels concurs tenien premi.

  • 23 de juny de 2021 Piscina de Sant Julià d'Alfou Piscina de Sant Julià d'Alfou

    Aquest estiu tens la possibilitat de gaudir de la piscina de Sant Julià d'Alfou del 25 de juny fins a final de temporada.

Plans i campanyes

Darrera actualització: 08.05.2020 | 11:00