Humana lliura 15 bons d’ajuda a Llinars del Vallès

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 10:00

Són vals de compra que l’Ajuntament distribuirà entre persones amb pocs recursos econòmics. Valorats en 30 euros cadascun, es bescanvien a les botigues que la Fundació té a Barcelona.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, organització que des del 1987 promou la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia, i també d’ajuda local al territori més proper, ha lliurat 15 bons d’ajuda a l’Ajuntament de Llinars del Vallès per a què els distribueixi entre veïns amb dificultats econòmiques.

Mariana Franzon, promotora d’Humana, els ha lliurat a Joana Lorente, segona Tinent d'Alcalde i regidora d'Ensenyament i Acció Social, i Concepció Morillas, cap de l’àrea d’acció social i Regidoria de la Dona.

El Programa de Suport Social d’Humana reverteix part dels recursos obtinguts amb la recollida de la roba i el calçat usats als municipis on és present, i així col·labora en l’ajuda a col·lectius desafavorits. Els bons estan valorats en 30 euros cadascun i permeten adquirir gratuïtament roba a les botigues de moda sostenible que la Fundació té a Barcelona.

Humana gestiona el servei de recollida selectiva de tèxtil usat a Llinars del Vallès. Els veïns poden donar la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen per a donar-los una segona vida mitjançant la reutilització i el reciclatge. És un servei gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.

L’any passat Humana hi va recuperar més de 24 tones de tèxtil usat, la qual cosa constata la confiança de la ciutadania en un model de gestió del residu tèxtil amb finalitat social.

Sobre Humana Fundación Pueblo para Pueblo

Humana Fundación Pueblo para Pueblo promou des del 1987 la protecció del medi ambient a través de la reutilització del tèxtil i desenvolupa programes de cooperació a l’Àfrica, Amèrica Llatina i l’Àsia així com de suport local al territori més proper. La Fundació duu a terme campanyes de sensibilització entorn de la importància de la reutilització i el reciclatge de tèxtil per a la protecció del medi ambient i com a font de recursos per a la cooperació als països del Sud. Té més de 550 empleats. Forma part de la Federació Humana People to People, que agrupa a organitzacions de 31 països.

Darrera actualització: 17.04.2019 | 10:47