Els Reis Mags a Llinars

Dimarts, 10 de gener de 2017 a les 13:02

El passat dia 5 de gener, Llinars va donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient.

La tradicional cavalcada, que va omplir els carrers del poble, va tenir lloc a les sis de la tarda, però durant el matí les carrosses dels Reis van estar exposades al Teatre Auditori per a totes les persones que les volguessin veure prèviament.

La cavalcada es va iniciar al Teatre Auditori i va finalitzar davant de la pista annexa on els Reis van rebre a tots els nens i nenes que els esperaven impacients per entregar-los les cartes, veure'ls de prop i parlar amb ells en uns moments plens de màgia i il·lusió.

Prèviament a la cavalcada, els Reis van visitar els avis de la Residència Llinars del Vallès i de la Residència Torre Magret. I el dia anterior va tenir lloc a la Biblioteca un taller de fanalets organitzat per la UBIC.

Les entitats que van col·laborar amb la cavalcada d'enguany han estat l'associació Dones de Llinars, Moto Classic Llinars, l'ADF, la Banda de Majorets, la Colla Gegantera la Patufa, els Deixebles de la Kabra, la UBIC; amb la participació de pares i mares, nens i nenes del municipi. L'Ajuntament agraeix la col·laboració d'empreses i particulars que també hi han participat.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 13:35